netka1104 25.01.08, 19:31 dziewczyny jestem w 19 tyg ciąży i żadnej ochoty na sex czy to normalne??? jakoś mi się nie chce!!czy wy macie tak samo czy coś ze mną się dzieje nie tak?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieknaaga Re: a jak z seksem???? 25.01.08, 21:05 Dla mnie normalne, do ja tak miałam zaróna w czasie pierwszej ciąży jak i drugiej. Myślę że powodem jest głównie blokada psychiczna - z reguły trudno jest myśleć o seksie kiedy ma sie świadomość, że gdzieś tam, blisko jest dziecko !!!! a do najgorzej jest jak sie czuje ruchy w trakcie!! to jak trauma - ma sie dość na miesiąc! Odpowiedz Link Zgłoś
toffix Re: a jak z seksem???? 25.01.08, 23:12 Ja jestem w 39. i nie mam ochoty od samego początku, no może przez pierwszych 6 tygodni... A później nic. To bardzo indywidualne - koleżanka "zamęczała" męża przez całą ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
soulflygirl Re: a jak z seksem???? 26.01.08, 00:31 U mnie normalnie...może troche mniejszy temperament (bo miałam tak , ze chciało mi sie zawsze i wszedzie hehe) ale jak narazie (19tydzień) ochota JEST. Choć i tak najbardziej kocham TULI TULI czułe..zawsze byłam przytulańska ale teraz to już za DWOJE! Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia220178 Re: a jak z seksem???? 26.01.08, 07:11 ja kochałam się z mężem do 21 tc.ochota była ,no może nie taka jak przed ciążą,w 22tc lekarz mi zabronił ponieważ miłam skurcze macicy,teraz jest abstynencja aż do urodzenia tylko tulenie się nam zostało ....hehe ale na pewno nadrobimy Odpowiedz Link Zgłoś
koopa_ja Re: a jak z seksem???? 26.01.08, 10:15 Witam. Jestem w 9 tygodniu i ochotę na sek mam jak najbardziej. Problem tkwi w tym, że ja chce, moj mózg tez i ciało po częsci też. Wlaśnie po części, bo jestem sucha jak pieprz Zastanawiamy się z TŻ czy możemy zastosować jakiś nawilżacz, czy to aby ni zaszkodzi małemu Bąblowi?? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: a jak z seksem???? 26.01.08, 13:07 Żel jak najbardziej na miejscu. Polecam Feminum z ekstraktem z herbaty, za to szeerooookim łukiem omijaj zielony żel durexa- miałam wrażenie, ze wypali mi śluzówkę i zamiast do łóżka biegłam pod prysznic zmyć to świństwo. Szczypało potwornie! Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka.chili Re: a jak z seksem???? 26.01.08, 15:10 Ja mam tak samo i 9 tydzień ciązy zero apetytu na bara bara no i strach o dzidzie by było ok Odpowiedz Link Zgłoś
easyenglishpz Re: a jak z seksem???? 28.01.08, 09:48 mnie sie tez nie chce. aktualnie jestem w 35tc i powiem bez ogrodek..zyje w "celibacie". ochoty zadnej. ale maz wyrozumialy jest chyba Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: a jak z seksem???? 28.01.08, 10:32 JEstem obecnie w 12 tc. Jst to moja druga ciąża. Nie pamiętam jak było w pierwszej ale obecnie po 3 miesiącach ciąży i totalnej niechęci do seksu, zaczęła rozpierać mnie energia i ta pozytywna i negatywna. Dotyczy to również mojego libido. Ochota na sex wróciła, a ja nie mogę jej zrealizować bo lekarz nie pozwala. I co tu zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś