ppewa1 15.07.08, 11:27 mam taki dziwny lęk przed odejściem wód płodowych w najmniej odpowiednim miejscu i momencie. wśród tłumu ludzi, albo na kanapie u znajomych jak jest z wami? jak miałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna198390 Re: odejście wód 15.07.08, 11:36 Dobre pytanie?? Ja tez miałam takie obawy przy pierwszym dziecku,a co do czego wody odeszły mi w szpitalu na 2 godziny przed porodem.A teraz nie wiem jak będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazajac Re: odejście wód 15.07.08, 12:56 Mi odeszły rano jak jeszcze leżałam w łóżku (godz. 6.40) Odpowiedz Link Zgłoś
j04nn4 Re: odejście wód 15.07.08, 13:35 Mi w szpitalu, ale nawet jeżeli by to się stało gdzieś w miejscu publicznym to bym się nie przejęła, tylko pierwszej lepszej osobie kazała dzwonić po pogotowie. W takich sytuacjach ludzie są pozytywnie nastawieni. Pozdrawiam Asia 3 letnia Maja i 26 tyg brzusio Odpowiedz Link Zgłoś
dorinn2 Re: odejście wód 16.07.08, 08:21 wlasnie ostatnio zastanawialam sie nad tym jak stalam w sklepie w kolejce do kasy ) Jestem w trakcie 38tc wiec moze to nastapic w kazdej chwili. Rok temu mojej siostrze odeszly wody wlasnie na ulicy, jak wracala ze spaceru ze starszym synkiem, ale doczlapala sie jeszcze do domu Odpowiedz Link Zgłoś