Dodaj do ulubionych

październikowe testowania

• bettyblue29 Re: październikowe testowania 13.10.08, 20:21
      Gratuluje szczesciarom i trzymam kciuki za oczekujace!!!!!
    • opiumaa Re: październikowe testowania 14.10.08, 08:49
      zaczynam łapac doła!!! 18.10 będę testowała ale juz teraz czuje ze
      nic z tego nie wypali, w styczniu beda juz 2 lata jak sie staramy i
      nic....totalna porażka...ehhhh
      • mewa.mewa Re: październikowe testowania 14.10.08, 09:22
        Opiumaa, głowa do góry! My też staraliśmy się ponad dwa lata,
        okazało się w międzyczasie, że trzeba było mnie i M podleczyć i póki
        co wiem od środy, że jestem w bardzo wczesnej ciąży a wcale się nie
        spodziewałam. Nigdy nic nie wiadomo smile
        • opiumaa Re: październikowe testowania 14.10.08, 17:00
          mewa moje gratulacje, ja juz mojego meża ostrzegłam przed "napadami" frustracji
          oby były przedwczesne
    • kola2005 Re: październikowe testowania 14.10.08, 09:38
      mewa gratulacje
      u mnie 36 dc i ciągle czekam, siusiam często, piersi wielkie i bardzo wrażliwe,
      brak apetytu
      zrobię test w sobotę może już coś wyjdzie
      • sikoreczka2 Re: październikowe testowania 14.10.08, 15:01
        Opiumaa, to testujemy razem!! smile Może obie będziemy się cieszyć tego dnia, daj znać
        • opiumaa Re: październikowe testowania 14.10.08, 17:01
          sikoreczka mam naprawde nadzieje ze nam sie uda obu "zaskoczyc" wiec do
          zobaczenia 18.10
    • ewcia_730 SĄ DWIE KRECHY !!!!!!!!!! 14.10.08, 16:07
      Hurra udało się smile Długo czytałam wasze wypowiedzi i w duchu
      marzyłam, by tez na teście ujżeć 2 kreski i dzis ten czas nadszedł.
      Za pierwszym razem i pozytywnie.Lece zaraz po folik, a do lekarza
      kiedy? Pozdrawiam
      • sikoreczka2 Re: są dwie krechy!!!!!!!! 14.10.08, 18:31
        Szczęściara, gratulacje!!!! Trzymam kciuki za resztę która dopiero będzie
        testować. Opiumaa właśnie zakupiłam w aptece internetowej test!! Już sie
        doczekać nie mogę tego sprawdzenia
        • kola2005 a mnie się chyba nie udało 15.10.08, 08:45
          wieczorem zaczął mnie boleć brzuch jak na @
          dziwnie się czuję, na papierze pojawiło się lekkie plamienie
          ale dzisiaj na razie nic
          smutno mi
          • moni-c30 Re: a mnie się chyba nie udało 15.10.08, 13:08
            GRATULUJĘ!!!!widzę że niektóre z nas miały szczęście.U mnie niestety
            test w dniu @ wyszedł negatywnysadale @ opóżnia się 2 dni....miałam
            nadzieję że jeszcze może ...ale pani w aptece dziś stwierdziła że
            gdybym była to by ten w dniu @ wykazał ,więc czekam na szanowną @ i
            smutno mi bardzosadpozdrawiam
        • opiumaa Re: są dwie krechy!!!!!!!! 15.10.08, 13:11
          sikorka ja mam złe przeczucie co do mojego testowania, choc gdzies w
          głebi duszy mam nadzieje ze pojawiś się 2 krechy. trzymam za ciebie
          i siebie kciuki no i całą reszte "testerek"
          • sikoreczka2 Re: są dwie krechy!!!!!!!! 15.10.08, 20:09
            Dziś wszystkie chyba macie chandrę dziewczyny, mnie ona też dopadła oczywiście.
            Już sie doczekać testowania nie mogę, choć też mam do tego mieszane uczucia (że
            może nic z tego nie wyjść), Opiumaa po czym wnioskujesz że nic z tego??
            • golami Re: są dwie krechy!!!!!!!! 15.10.08, 20:57
              Witajcie! Tak sobie Was czytam i marzę o dwóch kreseczkach. W tamtym
              miesiącu już mi się wydawało, że się udało. A tu przyszła @ tydzień
              spóżniona i to inna niż zawsze. (przez pierwsze 4 dni tylko
              delikatniutkie plamienie a następne 2 bardzo intensywne). Może to
              było poronienie??? Póki co dziś 28 dc!!!
              Gratulacje dla zafasolkowanych, i powodzenia tym czekającym na dwie
              II
              • sikoreczka2 Re: październikowe testowania 16.10.08, 18:42
                hej dziewczyny co tak cicho się zrobiło?? Co tam u was słychać ciekawego lub
                mniej ciekawego? Ja coś sie dziwnie czuję, ale może to na pogodę, jakoś tak mi
                sie już nic nie chce - albo to przez piątek.
                • kola2005 Re: październikowe testowania 16.10.08, 18:51
                  u mnie się wszystko wyjaśniło, nie ma ciąży (zrobiłam betę), ale nie ma też @
                  była u lekarki, zgniotła mi jakiś torbielik i powiedziała, że teraz powinno być ok
                  powinna zacząć się @ a potem na kontrolę i dalsze starania
                  mogę już założyć listopadowy wątek
                • bettyblue29 Re: październikowe testowania 16.10.08, 20:37
                  Hej dziewczyny, pogoda do piiii.... przynajmniej taka w 3miescie,dzis umowilam
                  sie na wizyte na 22ego,i zobaczymy czy to faktycznie dzidzia sie kluje. Piersi
                  sa tkliwe, sutki bola, siusiam czesto i test rozowy jak diablismile, testowałam
                  10tego- w dniu spodziewanej @ .
                  Pozdrawiam i kciuki trzymam za testujace !!!
                  • golami Re: październikowe testowania 16.10.08, 22:42
                    Witam! U mnie nie ma fasolki, dzisiaj rano przyszła @. Byłam
                    załamana, na szczęście już mi przeszło. Mam nadziję, że spotkamy się
                    na listopadowym testowaniu. Pozdrawiam!
                    • moni-c30 Re: październikowe testowania 17.10.08, 08:19
                      A mnie się jenak udałosmilew poniedziałek test:1 krecha ,miesiączki
                      brak .......ale już dzisiaj 2 kreski ,więc jednak w 2cs się
                      wystaralismysmile
                      • ritta76 Re: październikowe testowania 17.10.08, 08:31
                        Moni- moje gratulacje!
                        U mnie dopiero 4 dc, testy owu czekają a ja jeszcze bardziej.
                        Jestem mega pozytywnie nastawiona i w tym miesiącu po prostu muuusi
                        się udać.
                        Tymczasem u mnie pogoda straszna, zimno, szaro i pada deszcz.
                        Pociesza mnie tylko jedno, że za parę godzin weekend!
                        A co u Was dziewczyny? Jak się macie?
                        • opiumaa Re: październikowe testowania 17.10.08, 08:43
                          Ritta jak miło zobaczyc pozytywnie nastawiona osobe pozycz teroche
                          obtymizmu, ja testuje jutro ale czuje ze nic z tego. Nie chce mi się
                          dzis pracowac jak szlag, za oknem troche słonka wiec z checia urwała
                          bym sie na jakis spacer.
                          Sikoreczka Jak się czujesz przed jutrzejszym dniem?
                          • opiumaa Re: październikowe testowania 18.10.08, 17:30
                            ale cisza zapanowała... Sikoreczka i jak wyniki, bo ja nie testowałam dziś
                            czekam niestety na @, bo straciłam nadzieje na 2 kreski
                            • kuzaa Re: październikowe testowania 18.10.08, 20:18
                              Faktycznie cisza ... Testerki odezwijcie się. Jak wypadły Wasze
                              starania? Ja wciąż czekam na testownie (30 października).

Pozdr. smile
                              • kawkaranna Re: październikowe testowania 18.10.08, 20:57
                                Ja też 30 o ile wredna nieprzyjdzie.A dzisiaj jeszcze przytulance.
                                • sikoreczka2 Re: październikowe testowania 18.10.08, 21:36
                                  hej, już piszę nie miałam dostępu do neta, ale już jestem. Opiumaa nie
                                  testowałam dziś, trochę się bałam, jutro.... ale teraz obawy są - kurczę
                                  wcześniej nie mogłam się doczekać testowania a teraz się boję
                                  • opiumaa Re: październikowe testowania 19.10.08, 02:22
                                    ja dziś tzn wczoraj byłam na panieńskim, tez nie testowałam ale na 99% jestem
                                    pewna ze tym razem nam sie nie udało. sikoreczka badzmy w kontakcie trzymam za
                                    ciebei kciuki za siebie równiez ....
                                    Agnieszkaa
                                    • sikoreczka2 Re: październikowe testowania 19.10.08, 10:21
                                      Już po teście - I kreska sad(( ale o @ ani widu ani słychu, i co?? powodzenia dla
                                      reszty testujących i dla ciebie również opiumaa
                                      • angela10086 Re: październikowe testowania 19.10.08, 12:54
                                        test pozytywny smile)))))))))))))))
                                        • opiumaa Re: październikowe testowania 19.10.08, 13:08

moje gratulacje....ja dalej czekam na @ a nie mam odwagi zrobić testu, mimo ze
                                          miałam testowac wczoraj, poczekam jeszcze pare dni, sikoreczka do puki nie
                                          dostaniesz @ to jeszcze jest nadzieja...
                                          • opiumaa Re: październikowe testowania 19.10.08, 18:47
                                            no i moje podejzenia sie potwierdziły własnie przyszła @....wrrrr...przepisuje
                                            sie na listopadowe testownia i starania, ale wczesniej jade do gin.
                                            najprawdopodobniej zleci mi udraznianie jajowodów cos oststnio [przebakiwał na
                                            ten temat. Co o tym sadzicie?
                                            • sikoreczka2 Re: październikowe testowania 19.10.08, 18:56
                                              Szkoda że się nie udało opiumaa, będę trzymać kciuki za ciebie by w listopadzie
                                              sie udało smile
                                          • sikoreczka2 Re: październikowe testowania 19.10.08, 18:52
                                            Gratuluję II kreseczek. Póki co czekam na "nie dostanie" @ i chciałabym by ten
                                            test nie powiedział prawdy.... trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny
                                            • kawkaranna Re: październikowe testowania 21.10.08, 15:35
                                              Hey,a czy nikt już nietesuje w pażdzierniku bo ja testuje 30.Do
                                              końca pażdziernika zostało jeszcze 10dni.
                                              • kuzaa Re: październikowe testowania 21.10.08, 16:41
                                                Kawkaranna - a do naszego testowanie tylko (lub aż) 9 dni. Jak
                                                cierpliwie doczekać? W mojej głowie kłębią się tylko te myśli.

Pozdrawiam
                                                • kawkaranna Re: październikowe testowania 21.10.08, 16:49
                                                  No to tak jak ja niemoge myśleć o czym innym tylko o tym czy tym
                                                  razem sie udało.Niewiem czy wytrzymam ale obiecalam sobie że niebede
                                                  sie nakręcać i testować wcześniej.Pozdrawiam.
                                                  • myszak84 Re: październikowe testowania 21.10.08, 16:53
                                                    Muszę Wam przyznać, że też tak sobie obiecywałam smile Nie dałam rady, te 3 dni, które zostały do testowania wydawały mi się wiecznością. Cholercia, nie wiem czy już się cieszyć z tej bledszej drugiej kreski czy nie!
                                                    Powodzenia!!!
                                                  • kawkaranna Re: październikowe testowania 22.10.08, 08:54
                                                    Myszak84 jaka betta robiłas podziel śie dobrymi informacjami czekam
                                                    z niecierpliwosćią będe tu zaglądać.POzdrówka.
                                                  • myszak84 Udało się!!! :) :) :) 22.10.08, 15:50
                                                    Beta =40,8, czyli pasuje do mojego przedziału 1-2 tc. Jestem tak szczęśliwa, że nawet nie zauważyłam jak pochmurno jest na zewnątrz.
                                                    Życzę Wam podobnych odczuć i to jak najprędzej!!!
                                                  • kawkaranna Re: Udało się!!! :) :) :) 22.10.08, 17:00
                                                    Cieszę sie razem z tobą prześlij mi pozytywne fluidy bo u mnie
                                                    testowania za 8dni niemoge sie doczekać i boje sie kolejnego
                                                    rozczarowania ale co ma być to będzie.Pozdrawiam
                                                  • myszak84 Re: Udało się!!! :) :) :) 22.10.08, 19:35
                                                    Pozytywne fluidki lecą... !!! Będę trzymać za Ciebie kciuki.
                                                • kawkaranna Re: październikowe testowania 22.10.08, 08:56
                                                  kuzza jak idzie czekanie zostało 8dni ja wziełam śie za porządki
                                                  żeby niemyśleć.Pozdrówka.
                                                  • kuzaa Re: październikowe testowania 22.10.08, 09:48
                                                    Ja też wymyślam sobie różności aby się tylko czymś zająć. Staram się
                                                    odciągać myśli w innym kierunku ale kiepsko mi to wychodzi. Myślę
                                                    wciąż i wciąż... Cały weekend mam intensywnie zaplanowany i mam
                                                    nadzieję, że szybko zleci ten czas oczekiwania.
                                                    Pozdr.
                                              • charlie_12 Re: październikowe testowania 21.10.08, 17:21
                                                Ja zamierzam testować 27 w niedzielę, o ile @ nie przyjdzie wcześniej. Staram się nie nakręcać, ale już nie mogę się doczekać.
    • madlenka77 I to samo co w tamtym miesiącu 22.10.08, 15:07
      Hej Dziewczyny, miałam w tym miesiącu nie uczestniczyć w tym wątku,
      wiecie przestać myśleć i wogóle, chyba się jednak nie da. Znowu
      powtarza mi się sytuacja z tamtego miesiąca , coraz dłuższy cykl i @
      brak . Po odstawieniu tabletek miałam dwa cykle po 28 dni , potem
      jeden 26 dni (ale wyjazd to mogło tak być ) , potem 29 dni a ostatni
      30 dni, i w ten 30 dzien to juz prawie byłam pewna że się udało
      kupiłam test żeby zrobić rano no i ..w nocy przyszła @ i
      rozczarowanie.Postanowiałam, że w tym miesiącu nie będę liczyła i
      wogóle , ale nie dało się - z racji zawodu operuję często
      kalendarzem, co też nie pomaga , wiedziałam co prawda kiedy mam dni
      płodne (chyba )ale jakoś wyszło bardzo naturalnie nie sugerowałam
      mężowi że to właśnie te dni, przestałam wogóle mu o tym mówić i
      chyba on z tym sie lepiej czuje, bo kochamy się wtedy kiedy mamy
      ochotę a nie wtedy kiedy trzeba. No i mam dziś 30 dzień , brak @ -
      powtórka z rozrywki, po mału rodzi się we mnie znowu nadzieja, że
      może się udało. Może jestem naiwana, ale nie chcę zapeszyć więc nie
      kupuję jeszcze testu, choć już bym chciała wiedzieć, przecież to nic
      nie zmieni już czy zrobię go dzisiaj czy jutro czy za dwa dni, co ma
      byc to będzie ale jakoś....tak nie chcę zapeszać. Też tak macie?
      • belcia70 Re: I to samo co w tamtym miesiącu 22.10.08, 17:27
        DOKŁADNIE smile
        Staram się nie wprowadzać atmosfery "wyliczania" ale jak wiem , ze zbliżają się
        dni płodne to czuję wewnętrzne nastawienie żeby SPRÓBOWAĆ, bo na pewno się nie
        uda, ALE...
        ale może jednak...
        I co miesiąc mam nadzieję ze jednak się udało. Czasem nie wytrzymuję i robię
        test, ale niestety, zawsze wcześniej czy później @ przychodzi.
        Mimo to nie tracę nadziei. W listopadzie znów będzie testowanie. Oby ostatnie smile
      • madlenka77 Re: I to samo co w tamtym miesiącu 23.10.08, 11:00
        No i dziś 31 dzień cyklu @ brak, kupuję dzisiaj test popołudniu i
        rano zrobię, bardzo bym chciała że wyszedł pozytywny. Trzymajcie
        kciuki , pozdrawiam
        • kuzaa Aktualna lista:) 24.10.08, 10:16
          Hej Dziewczęta,
          przeanalizowałam cały wątek i postanowiłam się z Wami podzielić
          obserwacjami. Kilku z nas się poszczęściło, kilka jeszcze czeka na
          testowanie (ja również)smile

Testerki
          madlenka77 - test dzisiaj ... daj znaćsmile
          charlie_12 - test 27.10
          kuzaa - test 30.10
          kawkaranna - test 30.10
          aiwilo1 - test koniec m-ca

Zafasolkowane
          askab25 - II kreski 02.10
          bebe786 - II kreski 03.10
          agnieszka_pregnant - II kreski 07.10
          madzia10011985 - II kreski 06.10
          hanika-s - II kreski 10.10
          mala.mi6 - II kreski 10.10
          olinkaw - II kreski 11.10
          myszak84 - II kreski 21.10
          bettyblue29 - II kreski 10.10
          wuyu76 - II kreski 12.10
          ewcia_730 - II kreski 14.10
          moni-c30 - II kreski 17.10
          angela10086 - II kreski 19.10

Pozostałe staraczki przeskoczyły na listopadowe testowania.

Zobaczcie dziewczyny jakie mamy wynikismile Odzywajcie się bo nasz
          wątek jakiś taki zapomniany,

Miłego dzionka

Pozdr. smile

P.S. Mama nadzieję, że żadnej nie pominełam.
          • madlenka77 Re: Aktualna lista:) 24.10.08, 11:55
            Hej widze że otwieram listę. Będę testowac jednak jutro rano,
            postanowiłam poczekac jeszcze jedne dzień, dzisiaj 32dc i brak @,
            jestem dobrej myśli, pozdrawiam ciężarówki i strające się gorąco ,
            dam znać jak już będę coś wiedzieć smile
          • kinia-81 Re: Aktualna lista:) 24.10.08, 12:26
            no to ja też dołączam się do testerek...niestety u mnie bez owoców
            starań...ale coż-ponoć najprzyjemniejsze są same starania smile ja
            zrobiłam test dziś rano, negatywny niestety, dzis jestem w 29 dc,
            ale cykle moje są nieregularne, ostatni miał 32 dni. Piersi
            oczywiście bolesne i żadne inne objawy nie występują, nie ma
            plamień, ani jak tu przeczytałam wcześniej mydlanego smaku w ustach
            wskazującego na ciąże. Czekam teraz na @ (niech już przyłazi) bo
            chce zacząć następne starania.Aha to był mój 2 cs, a teraz zaopatrze
            sie w testy owu, pozdrawiam wszystki oczekujące na dzidziusia i te,
            które oczekują pozytywnych efektów starań
            • kawkaranna Re: Aktualna lista:) 25.10.08, 08:31
              Witam,u mnie 23dzc już test zakupiony od jakiegoś msc leży w domu i
              chyba niewytrzymam do 28dnia cyklu, a pisalam zę @ mam 26-28 to
              pewnie go zrobie w 26 dniu, o ile @ nieprzyjdzie bo czas mi się
              okropnie dłuzy a co u was?
              • aniajeden Re: Aktualna lista:) 25.10.08, 14:12
                Witajcie!!!
                Jestem tu pierwszy raz, teraz jestem w 25dc i jutro chyba zrobie
                pierwszy w zyciu test, choc strasznie bola mnie piersi i brzuch, tak
                jakby nadchodzila @. Ostatnio mylam podloge i normalnie zaczelam
                plakac bez powodu. Boje sie rozwiac swoje nadzieje, mialam poczekac
                do wtorku, ale juz nie wytrzymam... Pozdrawiam gorąco!!!
                • kawkaranna Re: Aktualna lista:) 27.10.08, 07:47
                  hey do testowania zostało 3 dni dzisiaj 25dzc,a cykle 26-28niewiem
                  czy wytrzymam te 3dni jak myślicie 26dc opłaca sie już robić test bo
                  chyba niewytrzymam jestem strasznie ciekawa jaki efekt dały testy
                  owulacyjne.Temp podwyższona narazie obe nieproszona @ nieprzeszła.
                  • kawkaranna Niewytrzymalam są 2 krechy hura 27.10.08, 10:53
                    Dziewczyny niewytrzymalam zrobiłam test w 25dc jest 2 kreska ale
                    taka słabowidoczna dziewczyny ciesze sie, a zarazem boje zeby sie
                    nierozczarować
                    • myszak84 Re: Niewytrzymalam są 2 krechy hura 27.10.08, 15:29
                      Suuuuuuuuuuuuuuper! Wiedziałam (czułam), że Ci się uda!!! Ale się cieszę. Gratulacje
                      • kawkaranna Re: Niewytrzymalam są 2 krechy hura 28.10.08, 07:57
                        No dzięki tobie też się uda już niedlugo testujesz trzymam kciuki.
                        • szczesciara08 Re: myślę.... 28.10.08, 08:10
                          Dziewczyny ja staram się z mężem od 5 miesięcy. Aktualnie moja @
                          przychodzi kiedy chce. zawsze miałam regularnie, ale od kiedy
                          zaczeliśmy starania to cykl trfa 32, 36 dni. Pewnie to nerwy.
                          Oboje jesteśmy tyl zanie pokojeni, kolejne testy są negatywne.
                          Dziś kupie test i jutr rano wykonam. A czy mogę wykonać po
                          południu? To mój 32dc...
                          • kawkaranna Re: myślę.... 28.10.08, 08:17
                            Jeśli chodzi o testy owulacyjne to robi sie je o jednej
                            porze ,natomiast ciązowe obojętne o której no chyba że jest przed
                            okresem to wtedy najlepiej z porannego moczu.Mnie sie udało własnie
                            w 5 cs.POzdrawiam.
                        • kuzaa Re: Niewytrzymalam są 2 krechy hura 28.10.08, 08:41
                          kawkaranna gratuleję. Cieszę się, że Ci się udało. U mnie niestety
                          nic z tego. Nie zdążyłam zatestować, @ nieoczekiwanie przyszła przed
                          terminem. Wczoraj wylewałam łzy, dzisiaj już odrobinkę lepiej.

Pozdr.
                          • kawkaranna Re: Niewytrzymalam są 2 krechy hura 28.10.08, 13:50
                            No dziękuje i do ciebie szczęście sie uśmiechnie w następnym msc uda
                            sie trzymam kciukasy.Pozdrawiam.
          • madlenka77 Jestem w ciąży-to brzmi dumnie 27.10.08, 13:27
            Hej zrobiłam test w sobotę rano wyszły upragnione dwie kreseczki ,
            testowa troszkę bledsza ale jest smile W tygodniu zrobię jeszcze betę
            dla potwierdzenia, chociaż ja jestem pewna, brzuszek pobolewa, tak
            jak w pierwszej ciąży. Bardzo sie cieszymy z mężem, ale i straszek
            trochę jest jak to będzie z dwójką szkrabów, ale na razie nie
            myślę , najważniejsze żeby wszystko było dobrze z dzidziusiem.
            Gratuluję pozostałym ciężarnym i trzymam kciuki za resztę. Ja
            wyluzowałam troszkę w tym miesiącu i może to dało rezultaty smile
            • halohalohalo Re: Jestem w ciąży-to brzmi dumnie 27.10.08, 13:35
              wielkie gratulacje i spokojnych 9 m.cy!
            • kuzaa Re: Jestem w ciąży-to brzmi dumnie 28.10.08, 08:45
              madlenka77 gratuluję, fajnie, że się udało. Ja przeskakuję na
              listopadowe testowanie.

• madlenka77 Re: Jestem w ciąży-to brzmi dumnie 28.10.08, 11:01
                Dzięki , Tobie też się na pewno uda w listopadzie , trzymam kciuki
                bardzo mocno , pozdrowionka smile
          • aniaj21 Re: Aktualna lista:) 27.10.08, 14:41
            prosimy o dopisanie do listy wink
    • reabek Re: październikowe testowania 27.10.08, 14:36
      witam smile
      szkoda,że tak póxno Was odnalazłam smile
      u nas były październikowe starania,pierwszy miesiąc starań więc
      zobaczymy czy będzie tak jak przy pierwszej ciąży,gdzie udało się za
      pierwszym razem smile
      testuje jutro smile
    • aniaj21 Re: październikowe testowania 27.10.08, 14:36
      u mnie rowniez dwie kreseczki potwierdzone rowniez u lekarza termin na 7 czerwca smile
      • aiwilo1 Re: październikowe testowania 28.10.08, 07:46
        U mnie druga kreska ale taka słabiuteńka, narazie boję się cieszyć.
        Pod koniec tygodnia powtórzę test a na początek przyszłego wizyta i ginekologa. Trzymam kciuki za pozostałe testującesmile
    • reabek wczorajsze testowanie 28.10.08, 10:20
      i są dwie kreseczki
      ciesze się przeogromnie!!! udało się za pierwszym razem,tak samo jak
      przy pierwszym dziecku,to chyba cud smile

kiedy moge najwczesniej iśc do gina potwierdzic ciąże? jeszcze w tym
      tygodniu??
      • madlenka77 Re: wczorajsze testowanie 28.10.08, 11:00
        GRATULACJE I SPOKOJNYCH 9 MIESIĘCY smile
    • kpjm Re: październikowe testowania 28.10.08, 11:18
      Hurra test 26.X -pozytywny upragnione dwie kreseczki smile dziś ide do
      gina i mam nadzieje ze potwierdzi. poza teste wszystkie objawy -
      piersi, senność, itp. Pozdrawiam wszystkie "podwójne" i zycze