bettyblue29 Re: październikowe testowania 13.10.08, 20:21 Gratuluje szczesciarom i trzymam kciuki za oczekujace!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
opiumaa Re: październikowe testowania 14.10.08, 08:49 zaczynam łapac doła!!! 18.10 będę testowała ale juz teraz czuje ze nic z tego nie wypali, w styczniu beda juz 2 lata jak sie staramy i nic....totalna porażka...ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
mewa.mewa Re: październikowe testowania 14.10.08, 09:22 Opiumaa, głowa do góry! My też staraliśmy się ponad dwa lata, okazało się w międzyczasie, że trzeba było mnie i M podleczyć i póki co wiem od środy, że jestem w bardzo wczesnej ciąży a wcale się nie spodziewałam. Nigdy nic nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
opiumaa Re: październikowe testowania 14.10.08, 17:00 mewa moje gratulacje, ja juz mojego meża ostrzegłam przed "napadami" frustracji oby były przedwczesne Odpowiedz Link Zgłoś
kola2005 Re: październikowe testowania 14.10.08, 09:38 mewa gratulacje u mnie 36 dc i ciągle czekam, siusiam często, piersi wielkie i bardzo wrażliwe, brak apetytu zrobię test w sobotę może już coś wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
sikoreczka2 Re: październikowe testowania 14.10.08, 15:01 Opiumaa, to testujemy razem!! Może obie będziemy się cieszyć tego dnia, daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
opiumaa Re: październikowe testowania 14.10.08, 17:01 sikoreczka mam naprawde nadzieje ze nam sie uda obu "zaskoczyc" wiec do zobaczenia 18.10 Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia_730 SĄ DWIE KRECHY !!!!!!!!!! 14.10.08, 16:07 Hurra udało się Długo czytałam wasze wypowiedzi i w duchu marzyłam, by tez na teście ujżeć 2 kreski i dzis ten czas nadszedł. Za pierwszym razem i pozytywnie.Lece zaraz po folik, a do lekarza kiedy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sikoreczka2 Re: są dwie krechy!!!!!!!! 14.10.08, 18:31 Szczęściara, gratulacje!!!! Trzymam kciuki za resztę która dopiero będzie testować. Opiumaa właśnie zakupiłam w aptece internetowej test!! Już sie doczekać nie mogę tego sprawdzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kola2005 a mnie się chyba nie udało 15.10.08, 08:45 wieczorem zaczął mnie boleć brzuch jak na @ dziwnie się czuję, na papierze pojawiło się lekkie plamienie ale dzisiaj na razie nic smutno mi Odpowiedz Link Zgłoś
moni-c30 Re: a mnie się chyba nie udało 15.10.08, 13:08 GRATULUJĘ!!!!widzę że niektóre z nas miały szczęście.U mnie niestety test w dniu @ wyszedł negatywnyale @ opóżnia się 2 dni....miałam nadzieję że jeszcze może ...ale pani w aptece dziś stwierdziła że gdybym była to by ten w dniu @ wykazał ,więc czekam na szanowną @ i smutno mi bardzopozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
opiumaa Re: są dwie krechy!!!!!!!! 15.10.08, 13:11 sikorka ja mam złe przeczucie co do mojego testowania, choc gdzies w głebi duszy mam nadzieje ze pojawiś się 2 krechy. trzymam za ciebie i siebie kciuki no i całą reszte "testerek" Odpowiedz Link Zgłoś
sikoreczka2 Re: są dwie krechy!!!!!!!! 15.10.08, 20:09 Dziś wszystkie chyba macie chandrę dziewczyny, mnie ona też dopadła oczywiście. Już sie doczekać testowania nie mogę, choć też mam do tego mieszane uczucia (że może nic z tego nie wyjść), Opiumaa po czym wnioskujesz że nic z tego?? Odpowiedz Link Zgłoś
golami Re: są dwie krechy!!!!!!!! 15.10.08, 20:57 Witajcie! Tak sobie Was czytam i marzę o dwóch kreseczkach. W tamtym miesiącu już mi się wydawało, że się udało. A tu przyszła @ tydzień spóżniona i to inna niż zawsze. (przez pierwsze 4 dni tylko delikatniutkie plamienie a następne 2 bardzo intensywne). Może to było poronienie??? Póki co dziś 28 dc!!! Gratulacje dla zafasolkowanych, i powodzenia tym czekającym na dwie II Odpowiedz Link Zgłoś
sikoreczka2 Re: październikowe testowania 16.10.08, 18:42 hej dziewczyny co tak cicho się zrobiło?? Co tam u was słychać ciekawego lub mniej ciekawego? Ja coś sie dziwnie czuję, ale może to na pogodę, jakoś tak mi sie już nic nie chce - albo to przez piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
kola2005 Re: październikowe testowania 16.10.08, 18:51 u mnie się wszystko wyjaśniło, nie ma ciąży (zrobiłam betę), ale nie ma też @ była u lekarki, zgniotła mi jakiś torbielik i powiedziała, że teraz powinno być ok powinna zacząć się @ a potem na kontrolę i dalsze starania mogę już założyć listopadowy wątek Odpowiedz Link Zgłoś
bettyblue29 Re: październikowe testowania 16.10.08, 20:37 Hej dziewczyny, pogoda do piiii.... przynajmniej taka w 3miescie,dzis umowilam sie na wizyte na 22ego,i zobaczymy czy to faktycznie dzidzia sie kluje. Piersi sa tkliwe, sutki bola, siusiam czesto i test rozowy jak diabli, testowałam 10tego- w dniu spodziewanej @ . Pozdrawiam i kciuki trzymam za testujace !!! Odpowiedz Link Zgłoś
golami Re: październikowe testowania 16.10.08, 22:42 Witam! U mnie nie ma fasolki, dzisiaj rano przyszła @. Byłam załamana, na szczęście już mi przeszło. Mam nadziję, że spotkamy się na listopadowym testowaniu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
moni-c30 Re: październikowe testowania 17.10.08, 08:19 A mnie się jenak udałow poniedziałek test:1 krecha ,miesiączki brak .......ale już dzisiaj 2 kreski ,więc jednak w 2cs się wystaralismy Odpowiedz Link Zgłoś
ritta76 Re: październikowe testowania 17.10.08, 08:31 Moni- moje gratulacje! U mnie dopiero 4 dc, testy owu czekają a ja jeszcze bardziej. Jestem mega pozytywnie nastawiona i w tym miesiącu po prostu muuusi się udać. Tymczasem u mnie pogoda straszna, zimno, szaro i pada deszcz. Pociesza mnie tylko jedno, że za parę godzin weekend! A co u Was dziewczyny? Jak się macie? Odpowiedz Link Zgłoś
opiumaa Re: październikowe testowania 17.10.08, 08:43 Ritta jak miło zobaczyc pozytywnie nastawiona osobe pozycz teroche obtymizmu, ja testuje jutro ale czuje ze nic z tego. Nie chce mi się dzis pracowac jak szlag, za oknem troche słonka wiec z checia urwała bym sie na jakis spacer. Sikoreczka Jak się czujesz przed jutrzejszym dniem? Odpowiedz Link Zgłoś
opiumaa Re: październikowe testowania 18.10.08, 17:30 ale cisza zapanowała... Sikoreczka i jak wyniki, bo ja nie testowałam dziś czekam niestety na @, bo straciłam nadzieje na 2 kreski Odpowiedz Link Zgłoś
kuzaa Re: październikowe testowania 18.10.08, 20:18 Faktycznie cisza ... Testerki odezwijcie się. Jak wypadły Wasze starania? Ja wciąż czekam na testownie (30 października). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: październikowe testowania 18.10.08, 20:57 Ja też 30 o ile wredna nieprzyjdzie.A dzisiaj jeszcze przytulance. Odpowiedz Link Zgłoś
sikoreczka2 Re: październikowe testowania 18.10.08, 21:36 hej, już piszę nie miałam dostępu do neta, ale już jestem. Opiumaa nie testowałam dziś, trochę się bałam, jutro.... ale teraz obawy są - kurczę wcześniej nie mogłam się doczekać testowania a teraz się boję Odpowiedz Link Zgłoś
opiumaa Re: październikowe testowania 19.10.08, 02:22 ja dziś tzn wczoraj byłam na panieńskim, tez nie testowałam ale na 99% jestem pewna ze tym razem nam sie nie udało. sikoreczka badzmy w kontakcie trzymam za ciebei kciuki za siebie równiez .... Agnieszkaa Odpowiedz Link Zgłoś
sikoreczka2 Re: październikowe testowania 19.10.08, 10:21 Już po teście - I kreska (( ale o @ ani widu ani słychu, i co?? powodzenia dla reszty testujących i dla ciebie również opiumaa Odpowiedz Link Zgłoś
angela10086 Re: październikowe testowania 19.10.08, 12:54 test pozytywny ))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
opiumaa Re: październikowe testowania 19.10.08, 13:08 moje gratulacje....ja dalej czekam na @ a nie mam odwagi zrobić testu, mimo ze miałam testowac wczoraj, poczekam jeszcze pare dni, sikoreczka do puki nie dostaniesz @ to jeszcze jest nadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś
opiumaa Re: październikowe testowania 19.10.08, 18:47 no i moje podejzenia sie potwierdziły własnie przyszła @....wrrrr...przepisuje sie na listopadowe testownia i starania, ale wczesniej jade do gin. najprawdopodobniej zleci mi udraznianie jajowodów cos oststnio [przebakiwał na ten temat. Co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
sikoreczka2 Re: październikowe testowania 19.10.08, 18:56 Szkoda że się nie udało opiumaa, będę trzymać kciuki za ciebie by w listopadzie sie udało Odpowiedz Link Zgłoś
sikoreczka2 Re: październikowe testowania 19.10.08, 18:52 Gratuluję II kreseczek. Póki co czekam na "nie dostanie" @ i chciałabym by ten test nie powiedział prawdy.... trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: październikowe testowania 21.10.08, 15:35 Hey,a czy nikt już nietesuje w pażdzierniku bo ja testuje 30.Do końca pażdziernika zostało jeszcze 10dni. Odpowiedz Link Zgłoś
kuzaa Re: październikowe testowania 21.10.08, 16:41 Kawkaranna - a do naszego testowanie tylko (lub aż) 9 dni. Jak cierpliwie doczekać? W mojej głowie kłębią się tylko te myśli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: październikowe testowania 21.10.08, 16:49 No to tak jak ja niemoge myśleć o czym innym tylko o tym czy tym razem sie udało.Niewiem czy wytrzymam ale obiecalam sobie że niebede sie nakręcać i testować wcześniej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
myszak84 Re: październikowe testowania 21.10.08, 16:53 Muszę Wam przyznać, że też tak sobie obiecywałam Nie dałam rady, te 3 dni, które zostały do testowania wydawały mi się wiecznością. Cholercia, nie wiem czy już się cieszyć z tej bledszej drugiej kreski czy nie! Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: październikowe testowania 22.10.08, 08:54 Myszak84 jaka betta robiłas podziel śie dobrymi informacjami czekam z niecierpliwosćią będe tu zaglądać.POzdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
myszak84 Udało się!!! :) :) :) 22.10.08, 15:50 Beta =40,8, czyli pasuje do mojego przedziału 1-2 tc. Jestem tak szczęśliwa, że nawet nie zauważyłam jak pochmurno jest na zewnątrz. Życzę Wam podobnych odczuć i to jak najprędzej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: Udało się!!! :) :) :) 22.10.08, 17:00 Cieszę sie razem z tobą prześlij mi pozytywne fluidy bo u mnie testowania za 8dni niemoge sie doczekać i boje sie kolejnego rozczarowania ale co ma być to będzie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myszak84 Re: Udało się!!! :) :) :) 22.10.08, 19:35 Pozytywne fluidki lecą... !!! Będę trzymać za Ciebie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: październikowe testowania 22.10.08, 08:56 kuzza jak idzie czekanie zostało 8dni ja wziełam śie za porządki żeby niemyśleć.Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
kuzaa Re: październikowe testowania 22.10.08, 09:48 Ja też wymyślam sobie różności aby się tylko czymś zająć. Staram się odciągać myśli w innym kierunku ale kiepsko mi to wychodzi. Myślę wciąż i wciąż... Cały weekend mam intensywnie zaplanowany i mam nadzieję, że szybko zleci ten czas oczekiwania. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_12 Re: październikowe testowania 21.10.08, 17:21 Ja zamierzam testować 27 w niedzielę, o ile @ nie przyjdzie wcześniej. Staram się nie nakręcać, ale już nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
madlenka77 I to samo co w tamtym miesiącu 22.10.08, 15:07 Hej Dziewczyny, miałam w tym miesiącu nie uczestniczyć w tym wątku, wiecie przestać myśleć i wogóle, chyba się jednak nie da. Znowu powtarza mi się sytuacja z tamtego miesiąca , coraz dłuższy cykl i @ brak . Po odstawieniu tabletek miałam dwa cykle po 28 dni , potem jeden 26 dni (ale wyjazd to mogło tak być ) , potem 29 dni a ostatni 30 dni, i w ten 30 dzien to juz prawie byłam pewna że się udało kupiłam test żeby zrobić rano no i ..w nocy przyszła @ i rozczarowanie.Postanowiałam, że w tym miesiącu nie będę liczyła i wogóle , ale nie dało się - z racji zawodu operuję często kalendarzem, co też nie pomaga , wiedziałam co prawda kiedy mam dni płodne (chyba )ale jakoś wyszło bardzo naturalnie nie sugerowałam mężowi że to właśnie te dni, przestałam wogóle mu o tym mówić i chyba on z tym sie lepiej czuje, bo kochamy się wtedy kiedy mamy ochotę a nie wtedy kiedy trzeba. No i mam dziś 30 dzień , brak @ - powtórka z rozrywki, po mału rodzi się we mnie znowu nadzieja, że może się udało. Może jestem naiwana, ale nie chcę zapeszyć więc nie kupuję jeszcze testu, choć już bym chciała wiedzieć, przecież to nic nie zmieni już czy zrobię go dzisiaj czy jutro czy za dwa dni, co ma byc to będzie ale jakoś....tak nie chcę zapeszać. Też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
belcia70 Re: I to samo co w tamtym miesiącu 22.10.08, 17:27 DOKŁADNIE Staram się nie wprowadzać atmosfery "wyliczania" ale jak wiem , ze zbliżają się dni płodne to czuję wewnętrzne nastawienie żeby SPRÓBOWAĆ, bo na pewno się nie uda, ALE... ale może jednak... I co miesiąc mam nadzieję ze jednak się udało. Czasem nie wytrzymuję i robię test, ale niestety, zawsze wcześniej czy później @ przychodzi. Mimo to nie tracę nadziei. W listopadzie znów będzie testowanie. Oby ostatnie Odpowiedz Link Zgłoś
madlenka77 Re: I to samo co w tamtym miesiącu 23.10.08, 11:00 No i dziś 31 dzień cyklu @ brak, kupuję dzisiaj test popołudniu i rano zrobię, bardzo bym chciała że wyszedł pozytywny. Trzymajcie kciuki , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuzaa Aktualna lista:) 24.10.08, 10:16 Hej Dziewczęta, przeanalizowałam cały wątek i postanowiłam się z Wami podzielić obserwacjami. Kilku z nas się poszczęściło, kilka jeszcze czeka na testowanie (ja również) Testerki madlenka77 - test dzisiaj ... daj znać charlie_12 - test 27.10 kuzaa - test 30.10 kawkaranna - test 30.10 aiwilo1 - test koniec m-ca Zafasolkowane askab25 - II kreski 02.10 bebe786 - II kreski 03.10 agnieszka_pregnant - II kreski 07.10 madzia10011985 - II kreski 06.10 hanika-s - II kreski 10.10 mala.mi6 - II kreski 10.10 olinkaw - II kreski 11.10 myszak84 - II kreski 21.10 bettyblue29 - II kreski 10.10 wuyu76 - II kreski 12.10 ewcia_730 - II kreski 14.10 moni-c30 - II kreski 17.10 angela10086 - II kreski 19.10 Pozostałe staraczki przeskoczyły na listopadowe testowania. Zobaczcie dziewczyny jakie mamy wyniki Odzywajcie się bo nasz wątek jakiś taki zapomniany, Miłego dzionka Pozdr. P.S. Mama nadzieję, że żadnej nie pominełam. Odpowiedz Link Zgłoś
madlenka77 Re: Aktualna lista:) 24.10.08, 11:55 Hej widze że otwieram listę. Będę testowac jednak jutro rano, postanowiłam poczekac jeszcze jedne dzień, dzisiaj 32dc i brak @, jestem dobrej myśli, pozdrawiam ciężarówki i strające się gorąco , dam znać jak już będę coś wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
kinia-81 Re: Aktualna lista:) 24.10.08, 12:26 no to ja też dołączam się do testerek...niestety u mnie bez owoców starań...ale coż-ponoć najprzyjemniejsze są same starania ja zrobiłam test dziś rano, negatywny niestety, dzis jestem w 29 dc, ale cykle moje są nieregularne, ostatni miał 32 dni. Piersi oczywiście bolesne i żadne inne objawy nie występują, nie ma plamień, ani jak tu przeczytałam wcześniej mydlanego smaku w ustach wskazującego na ciąże. Czekam teraz na @ (niech już przyłazi) bo chce zacząć następne starania.Aha to był mój 2 cs, a teraz zaopatrze sie w testy owu, pozdrawiam wszystki oczekujące na dzidziusia i te, które oczekują pozytywnych efektów starań Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: Aktualna lista:) 25.10.08, 08:31 Witam,u mnie 23dzc już test zakupiony od jakiegoś msc leży w domu i chyba niewytrzymam do 28dnia cyklu, a pisalam zę @ mam 26-28 to pewnie go zrobie w 26 dniu, o ile @ nieprzyjdzie bo czas mi się okropnie dłuzy a co u was? Odpowiedz Link Zgłoś
aniajeden Re: Aktualna lista:) 25.10.08, 14:12 Witajcie!!! Jestem tu pierwszy raz, teraz jestem w 25dc i jutro chyba zrobie pierwszy w zyciu test, choc strasznie bola mnie piersi i brzuch, tak jakby nadchodzila @. Ostatnio mylam podloge i normalnie zaczelam plakac bez powodu. Boje sie rozwiac swoje nadzieje, mialam poczekac do wtorku, ale juz nie wytrzymam... Pozdrawiam gorąco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: Aktualna lista:) 27.10.08, 07:47 hey do testowania zostało 3 dni dzisiaj 25dzc,a cykle 26-28niewiem czy wytrzymam te 3dni jak myślicie 26dc opłaca sie już robić test bo chyba niewytrzymam jestem strasznie ciekawa jaki efekt dały testy owulacyjne.Temp podwyższona narazie obe nieproszona @ nieprzeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Niewytrzymalam są 2 krechy hura 27.10.08, 10:53 Dziewczyny niewytrzymalam zrobiłam test w 25dc jest 2 kreska ale taka słabowidoczna dziewczyny ciesze sie, a zarazem boje zeby sie nierozczarować Odpowiedz Link Zgłoś
myszak84 Re: Niewytrzymalam są 2 krechy hura 27.10.08, 15:29 Suuuuuuuuuuuuuuper! Wiedziałam (czułam), że Ci się uda!!! Ale się cieszę. Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: Niewytrzymalam są 2 krechy hura 28.10.08, 07:57 No dzięki tobie też się uda już niedlugo testujesz trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesciara08 Re: myślę.... 28.10.08, 08:10 Dziewczyny ja staram się z mężem od 5 miesięcy. Aktualnie moja @ przychodzi kiedy chce. zawsze miałam regularnie, ale od kiedy zaczeliśmy starania to cykl trfa 32, 36 dni. Pewnie to nerwy. Oboje jesteśmy tyl zanie pokojeni, kolejne testy są negatywne. Dziś kupie test i jutr rano wykonam. A czy mogę wykonać po południu? To mój 32dc... Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: myślę.... 28.10.08, 08:17 Jeśli chodzi o testy owulacyjne to robi sie je o jednej porze ,natomiast ciązowe obojętne o której no chyba że jest przed okresem to wtedy najlepiej z porannego moczu.Mnie sie udało własnie w 5 cs.POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kuzaa Re: Niewytrzymalam są 2 krechy hura 28.10.08, 08:41 kawkaranna gratuleję. Cieszę się, że Ci się udało. U mnie niestety nic z tego. Nie zdążyłam zatestować, @ nieoczekiwanie przyszła przed terminem. Wczoraj wylewałam łzy, dzisiaj już odrobinkę lepiej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: Niewytrzymalam są 2 krechy hura 28.10.08, 13:50 No dziękuje i do ciebie szczęście sie uśmiechnie w następnym msc uda sie trzymam kciukasy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madlenka77 Jestem w ciąży-to brzmi dumnie 27.10.08, 13:27 Hej zrobiłam test w sobotę rano wyszły upragnione dwie kreseczki , testowa troszkę bledsza ale jest W tygodniu zrobię jeszcze betę dla potwierdzenia, chociaż ja jestem pewna, brzuszek pobolewa, tak jak w pierwszej ciąży. Bardzo sie cieszymy z mężem, ale i straszek trochę jest jak to będzie z dwójką szkrabów, ale na razie nie myślę , najważniejsze żeby wszystko było dobrze z dzidziusiem. Gratuluję pozostałym ciężarnym i trzymam kciuki za resztę. Ja wyluzowałam troszkę w tym miesiącu i może to dało rezultaty Odpowiedz Link Zgłoś
halohalohalo Re: Jestem w ciąży-to brzmi dumnie 27.10.08, 13:35 wielkie gratulacje i spokojnych 9 m.cy! Odpowiedz Link Zgłoś
kuzaa Re: Jestem w ciąży-to brzmi dumnie 28.10.08, 08:45 madlenka77 gratuluję, fajnie, że się udało. Ja przeskakuję na listopadowe testowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
madlenka77 Re: Jestem w ciąży-to brzmi dumnie 28.10.08, 11:01 Dzięki , Tobie też się na pewno uda w listopadzie , trzymam kciuki bardzo mocno , pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
reabek Re: październikowe testowania 27.10.08, 14:36 witam szkoda,że tak póxno Was odnalazłam u nas były październikowe starania,pierwszy miesiąc starań więc zobaczymy czy będzie tak jak przy pierwszej ciąży,gdzie udało się za pierwszym razem testuje jutro Odpowiedz Link Zgłoś
aniaj21 Re: październikowe testowania 27.10.08, 14:36 u mnie rowniez dwie kreseczki potwierdzone rowniez u lekarza termin na 7 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
aiwilo1 Re: październikowe testowania 28.10.08, 07:46 U mnie druga kreska ale taka słabiuteńka, narazie boję się cieszyć. Pod koniec tygodnia powtórzę test a na początek przyszłego wizyta i ginekologa. Trzymam kciuki za pozostałe testujące Odpowiedz Link Zgłoś
reabek wczorajsze testowanie 28.10.08, 10:20 i są dwie kreseczki ciesze się przeogromnie!!! udało się za pierwszym razem,tak samo jak przy pierwszym dziecku,to chyba cud kiedy moge najwczesniej iśc do gina potwierdzic ciąże? jeszcze w tym tygodniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
madlenka77 Re: wczorajsze testowanie 28.10.08, 11:00 GRATULACJE I SPOKOJNYCH 9 MIESIĘCY Odpowiedz Link Zgłoś
kpjm Re: październikowe testowania 28.10.08, 11:18 Hurra test 26.X -pozytywny upragnione dwie kreseczki dziś ide do gina i mam nadzieje ze potwierdzi. poza teste wszystkie objawy - piersi, senność, itp. Pozdrawiam wszystkie "podwójne" i zycze wytrwałości i powodzenia wszystkim które próbują Odpowiedz Link Zgłoś