Dodaj do ulubionych

2 kreseczki:)

17.06.09, 07:12
Wczoraj zrobiłam test i okazało się, że jestem w ciążysmile To moje pierwsze dziecko. Mam pytanie do Was. Dziś chcę się wybrać do lekarza, ale nie wiem czy najpierw powinnam iść do lekarza rodzinnego czy od razu do ginekologa. Dodam, że przeprowadziłam się niedawno do narzeczonego, mieszkam teraz w innym mieście i jeszcze nie wybrałam tu przychodni, więc wolałabym chyba iść do jakiegoś lek. ogólnego, który poleciłby mi dobrego ginekologa. Pomóżcie, proszę i trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok, bo bardzo chcę mieć dzieciątkosmile
Obserwuj wątek
    • myszy80 Re: 2 kreseczki:) 17.06.09, 07:29
      Gratuluję i życzę zdrowej i spokojnej ciąży smile
      Co do lekarza, to proponuję pogrzebać w necie, którego ginekologa w
      twoim mieście polecają dziewczyny. No i z wizytą chyba lepiej
      zaczekać jeszcze ze dwa tygodnie, bo na razie jeszcze za wcześnie,
      żeby ginekolog cokolwiek dojrzał na usg.
      Powodzenia smile
      • allum22 Re: 2 kreseczki:) 17.06.09, 07:38
        Dziękuję za odpowiedź. Zaraz przeszperam forum w poszukiwaniu ginekologawinkNie
        wiem kiedy iść, myślałam, że trzeba jak najszybciej... widzę, że dużo jeszcze
        muszę się dowiedzieć i nauczyć big_grin
        • iwonagos Re: 2 kreseczki:) 18.06.09, 13:59
          nieeee, nie za szybko, bo lekarz na usg nic nie zobaczysmilena pierwszej wizycie byłam ok 8 tc. Ciążę oczywiście liczymy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, ale to na pewno wiesz. Do lekarza ogólnego nie idź, nie taki on będzie znowu hop-siup żeby Ci kogoś polecać... Musisz poszukać w necie, na pewno znajdziesz jakiegoś polecanego przez inne dziewczyny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka