znowu_bede_mama 01.05.11, 21:06 Witam, Czy macie może jakieś wieści lub doświadczenie z prywatnym przedszkolem Jaśkowo na W-wskim Bemowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1kasia2011 Re: przedszkole Jaśkowo 03.06.11, 19:09 Polecam przedszkole Jaskowo na Bemowie, lokalizacja jego jest genialna, przestronne sale dla dzieci, wygodny parking no i co najwazniejsze olbrzymi plac zabaw. Wychowawczynie wspaniale, dzieciaki uwielbiaja je, wspaniala kuchnia no i co jest wazne cena 900 zl za caly pobyt dziecka wraz z wyzywieniem. Co miesiac fajne imprezy, ostatnio bardzo udany piknik dla dzieci i dla rodzicow. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mati_mama Re: przedszkole Jaśkowo 05.06.11, 10:53 Nasz synek uczeszcza do tego przedszkola i jest bardzo zadowolony każdego dnia jest to nasze 2 przedszkole i jestesmy bardzo zadowoleni z tego miejsca, fajne sale, fajny ogród dla dzieci oraz świetne panie ktore zajmuja sie dziećmi, polecamy Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: przedszkole Jaśkowo 19.03.12, 10:18 Kochani Rodzice, podbijam wątek, czy to przedszkole funkcjonuje prawidłowo, czy jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
annako_walska Re: przedszkole Jaśkowo 02.09.15, 21:21 Przedszkole i panie wywarły na mnie dobre wrażenie, jednak czynsz został podwyższony bez wcześniejszego uprzedzenia i informacji wyjaśniającej. W odpowiedzi usłyszałam, że zawsze mogę zrezygnować i zabrać dziecko sad Wprawdzie w umowie jest informacja, że opłata może ulec zmianie ze względu na inflację lub większe wydatki przedszkola, ale kilka tygodni przedtem upewniałam się i zostałam zapewniona że opłaty nie ulegną zmianie . Wielkie rozczarowanie i poczucie bycia oszukanym!sad Odpowiedz Link Zgłoś
beldum Re: przedszkole Jaśkowo 23.03.16, 20:46 A ja nie polecam. Pierwotnie nie chcialam nic pisac na forach. Ale popatrzylam wstecz i za duzo rzeczy mnie po prostu wnerwialo. Moje dziecko chodzilo do tego przedszkola i tylko ze wzgledu na to, zeby oszczedzic zmian to nie wypisalam sie z tego Jaskowa. Nie ma roku, zeby nauczycielki nie odchodzily, a co za tym idzie co roku dziecko ma nowa pania... Nie ma roku, zeby nie bylo podwyzki. Nie ma roku, zeby nie bylo zmiany dyrektorki. Nie ma roku, zeby nie bylo jakichs klopotow - przede wszystkim z WLASCICIELKA, ktora ma weza w kieszeni i nigdy nie przyzna sie do zadnej winy i nie przyzna racji rodzicom. Dwie znajome chcialy wyslac swoje dzieci do Jaskowa. Bylam neutralna, nie polecalam im i nie zniechecalam. A i tak po rozmowie z wlascicielka (nie mylic zxdyrektorka) zrezygnowaly i wyslaly do innego. I chyba dobrze. Bo nie mam ich na sumieniu i ich nerwow Naprawde - jesli macie alternatywe to nie wybierajcie Jaskowa. Odpowiedz Link Zgłoś
rintintin55 Re: przedszkole Jaśkowo 30.09.16, 11:24 W pełni zgadzam się z belddum. Mamy fatalne doświadczenie z tą placówką. I na pewno nikomu jej nie polecę. Warunki, wyżywienie ok, ale kontakt z właścicielką - katastrofa. Nie interesuje jej nic oprócz pieniędzy. Obiecywała złote góry, i na obietnicach się skończyło. Zapisywaliśmy dziecko w nadziei, że będzie miało zapewnioną super opiekę, a miałam do niej wiele zastrzeżeń, i co najważniejsze - dyrektor przedszkola przyznała mi rację, powiedziała, że nie tylko my zgłaszamy takie uwagi i przeprosiła nas za zaistniałą sytuację. Natomiast właścicielkę interesowało tylko to, byśmy się rozliczyli finansowo, na żaden zarzut nie odpowiedziała. Z całą pewnością jest to najsłabsza z prywatnych placówek. Ja czasami siedziałam z dzieckiem 40 minut w szatni, bo marudziło i nikt się nami nawet raz nie zainteresował. Nie zapytał co się dzieje, nie zachęcił dziecka do wejścia do sali... Dzieci miały wychodzić na dwór, a leżały codziennie na podłodze (ja rozumiem, że leżakowanie jest czasem potrzebne, ale po co było kłamać przy zapisywaniu dziecka, że czegoś takiego wiosną i latem nie praktykujemy...). Nie będę się rozpisywać, ale takich "przypadków" niestety było więcej. Chcę być obiektywna więc na plus na pewno małe grupy, (ale teraz już wiem, że po prostu jest mało chętnych do Jaśkowa) i opieka pań z "obsługi", ale cała reszta jak na prywatną placówkę naprawdę słaba. O zamiłowaniu właścicielki do pieniędzy niech świadczy fakt, że co miesiąc przysyłała nam mail z zawyżoną kwotą do zapłaty. Taka freudowska pomyłka... Szkoda, że z taką samą gorliwością, z jaką żądała od nas pieniędzy, nie odniosła się do uwag, jakie mieliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
sandflower5 Re: przedszkole Jaśkowo 07.10.16, 00:01 Zdecydowanie słabo wygląda to przedszkole... Odpowiedz Link Zgłoś
xyzalllll Re: przedszkole Jaśkowo 03.03.19, 11:35 Zdecydowanie nie polecam!!! Co chwile inna wychowawczyni i dyrektorka. To już o czymś świadczy. Właścicielka złotówa nastawiona tylko na pieniądze i w ogóle nie interesują ja dzieci. Żłobek brzydki, stary. Właścicielka nie zwraca uwagi na skargi,prostaczka ktora nie potrafi wysłać maila bez błędów. Dziecko zostało wypisane w połowie roku , uważam że i tak za długo dawalam szanse. Rodzice których dzieci tam chodzą , znam 5 osób tez są bardzo niezadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
marzena1245 Re: przedszkole Jaśkowo 22.09.19, 15:49 A ja polecam placówkę, dobra kadra, super przygotowywane posiłki, czysto i co najważniejsze dziecko się dobrze czuje. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
misiapysia56 Re: przedszkole Jaśkowo 18.09.20, 21:33 -Niska pensja -Problem z odbiorem nadgodzin -Częsta zmiana kadry Cieszę się, że już tam nie pracuję. Odpowiedz Link Zgłoś