Dodaj do ulubionych

SZCZECIN-przedszkola

27.06.04, 21:05
Cześć!!
Poszukuję opinii na temat przedszkoli w okolicach osiedla Kaliny, Zawadzkiego
(szczególnie interesuje mnie przedszkole przy ul. Romera)- wszelkiego rodzaju-
kadra, jedzenie, zabawy, nauka, opłaty, jak sie czuje dziecko, itp.
Obserwuj wątek
    • michal.inaaaa Re:szczecin-przedszkola 12.04.13, 08:19
      Gorąco polecam Przedszkole "Promyk" w Szczecinie. Ma kilka oddziałów, więc na pewno znajdziesz coś w miarę blisko, a może warto kawałek dowieźć dziecko, żeby miało zapewnioną dobrą opiekę? Moje dzieci były Promykiem zachwycone, a my- rodzice też byliśmy zachwyceni. Tak powinno działać każde przedszkole- świetna opieka sympatycznych i cierpliwych pań, kolorowe sale i dużo zabawek. Ciągle coś się dzieje, dzieciaki nie mają czasu się nudzić i wracają do domu z głową pełną wrażeń i przygód do opowiedzenia smile
      • slonko1335 Re:szczecin-przedszkola 12.04.13, 09:18
        Nie wiem jak z Twoją matematyką ale jak już spamujesz to rób to z głową....
      • rodziceszczecin Re:szczecin-przedszkola 24.06.15, 09:55
        Przestrzegam przed przedszkolem Sloneczne dzieci ulic Jagiełły Szczecin, oddając dziecko rano do placówki przestrzeglismy że wygląda niewyrażnie i żeby w razie czegokolwiek powiadomili od razu rodziców, dziecko po kilku godzinach zasneło na stole i po zabraniu go stwierdzilismy 39 stopni gorączki, nikt nie zadzwonił nikt nie zawiadomił nas, chcąc tą sytuacje wyjaśnić zostalismy wyzwani postraszeni i obrażeni....nie ma słów aby wyrazić to zachowanie.
        • 4czytelnik1980 Re:szczecin-przedszkola 25.08.15, 15:36
          Jestem rodzicem dziecka, które uczęszcza do punktu przedszkolnego przy ul. Jagiełły od samego początku i muszę powiedzieć, że to bardzo dobra placówka. Nie wiem co to za Pan pisze te bzdury poniżej. Sam kiedyś przyprowadziełem swojego syna do przedszkola i zostałem poproszony przez personel, aby udał się do lekarza, początkowo byłem nawet zły, ale później stwierdziłem, że to odpowiedzialną ekipa. Bardzo polecam raz jeszcze zwłaszcza, że syn nie chce stamtąd wychodzić smile Jakoś nie wyobrażam sobie jak te przemiłe Panie mogły Państwa wyzwać i przestraszyć smile)) Zachęcam wszystkich do osobistej weryfikacji nie wiem po co ktoś pisze takie bzdury...
        • behemot1977 Re:szczecin-przedszkola 25.08.15, 16:43
          Przede wszystkim jeśli dziecko wygląda niewyraźnie, to się go nie oddaje do przedszkola.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka