Dodaj do ulubionych

Przedszkole północne Bemowo

12.12.13, 14:35
Ze zdumieniem (bo to zawsze zaskakuje wink i przerażeniem uświadomiłam sobie, że już za 3 miesiące będę musiała zapisać dziecko do przedszkola. Czytuję to forum już od jakiegoś czasu, jest trochę wątków o przedszkolach na Bemowie, ale nie do końca o tych, o które mi chodzi.
Najbliżej mamy do przedszkola 415 na Obrońców Tobruku, ale słyszałam rozmaite, dość sprzeczne opinie o tym przedszkolu no i ponoć niezwykle trudno się tam dostać. Dużo dobrego słyszałam o przedszkolu na Andriollego. A o pozostałych w okolicy praktycznie nic.
Do których przedszkoli startować? Zależy mi na tym, żeby dziecko zdrowo jadło (niekoniecznie kasza gryczana na śniadanie, ale jak najmniej słodyczy a jak najwięcej warzyw i owoców), żeby codziennie było na dworze, żeby nie musiało obowiązkowo spać przy leżakowaniu (jak śpi w południe dłużej niż godzinę, to nie pójdzie wieczorem spać aż do północy...), no i co najważniejsze, żeby panie miały sensowne podejście do dzieci; zwłaszcza takich, które jeszcze nigdy nie funkcjonowały w grupie. Żeby dyrekcja i panie współpracowały z rodzicami w wychowaniu. Czy to są wygórowane wymagania? Czy są przedszkola w okolicy, które polecacie? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka