aaliciaa 27.02.18, 10:06 Witam, szukam godnego polecenia przedszkola z oddziałami integracyjnymi w Krakowie. Lokalizacja dowolna, również może być prywatne. Czy ktoś zna opinie o Wesołym Zakątku (ul. Pod Fortem)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka.sii Re: Przedszkole Kraków 20.04.18, 13:33 Słyszałam bardzo dobre opinie o przedszkolu integracyjnym Chatka Puchatka na ul. Różyckiego, ale nie mam z nimi jeszcze prywatnych doświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
anna9 Re: Przedszkole Kraków 18.01.19, 00:16 Bardzo polecam prywatne przedszkole Eko-Park jest kawałek obok Krakowa a jest na prawdę świetne! Wykwalifikowana kadra pedagogiczna robi co może aby dzieciaki czuły się jak w domu. Bardzo mnie cieszy fakt, gdy widzę że córka chodzi z radością do przedszkola, wręcz nie chce z niego wracać. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
elizak.edu.pl Re: Przedszkole Kraków 11.02.19, 09:44 Polecamy system do zarządzania żłobkami lub przedszkolami.Więcej informacji można znaleźć na elizak.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marwit03 Re: Przedszkole Kraków 23.02.19, 00:21 Polecam Fair Play. W Krakowie jest kilka przedszkoli i ma się nowe na Łokietka otwierać, także z każdego miejsca w Krakowie łatwy dojazd Odpowiedz Link Zgłoś
wikin86 Re: Przedszkole Kraków 24.03.19, 18:56 W Tarnowie też niedawno zaczęła się rekrutacja do Fair Play. Moja córka uczęszcza w Krakowie i jak do tej pory to jestem zadowolona przede wszystkim ze względu na program, ale też pasujące mi godziny i możliwość dodatkowych w razie potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
maczuu Re: Przedszkole Kraków 01.04.19, 21:20 Polecam Fair Play w Tarnowie, może tam będziesz miała bliżej, bo obecnie jest nabór do nowego przedszkola na Klimeckiego Odpowiedz Link Zgłoś
jooolaaa Re: Przedszkole Kraków 16.08.19, 12:43 Spokojnie mogę polecić to przedszkole www.malutkowo.pl/. Moje dziecko tam chodzi i jest ok. Panie są kreatywne i miłe. Mają fajne pomysły na oryginalne zabawy dla dzieciaków, przy których się świetnie rozwijają. Duże kolorowe sale także dzieciaki mają miejsce do zabaw. Mój synek jest zafascynowany tym przedszkolem i ciesze się że tam trafiliśmy Odpowiedz Link Zgłoś