gosia251 08.12.04, 15:07 Czy mogłabyś podać przepis na ten syrop, jak często go podajesz i w jakich ilościach, czy robisz jakieś przerwy. Z góry dziękuję Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea.bea przepis na magiczny syrop :) 08.12.04, 17:15 syrop robie zwykle wieczorem kiedy mały juz idzie spać . kroisz cebule w cieniutkie wiórki, ja robie to w słoiczku po deserku gerbera - małym - pół słoiczka cebuli zasypuje połową łużeczki cukru i jedna łyżeczką miodu zakręcam i na kaloryfer. małemy daje codziennie po jednej łyzeczce od herbaty ...rano i wieczorem...robie codziennie swieży sok... w piatek do słoika dożucam dwa zgniecione zabki czosnku i to w sobote i niedziele.... wystarczy ze śmierdzi cebula cały tydzień )) mój syn ma 15 miesiecy, mama moja mówiła , że starsze dziecko może dostawac dużą łyżkę... jednak uwazaj i obserwój czy nie wystapia jakies objawy alergiczne.... i zawsze możesz zapytac pediatry, u nas to działa....mały nie choruje.... pozdrawiam cieplutko beata Odpowiedz Link Zgłoś