mamanataszy2 26.08.05, 12:03 Witam i prosze o jakoekolwiek informacje na temat przdszkoli w Koszalinie. Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewawka Re: Koszalin 29.08.05, 09:40 Mój syn chodził (za kilka dni zaczyna 1 kl szkoły podstawowej) do 13 na Staszica. Odpowiedz Link Zgłoś
mamanataszy2 Re: Koszalin 29.08.05, 09:48 I byliscie zadowoleni? Czy poslalabys swojego synka do przedszkola niepulbicznego, gdyby takie bylo? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewawka Re: Koszalin 30.08.05, 10:29 Rozumiem, że myslisz o utworzeniu takowego w Koszalinie? Byliśmy średnio zadowoleni z tego przedszkola. jeżeli niepubliczne przedszkole oferowałoby mniej liczne grupy i fachową opiekę, wykwalifikowane wychowawczynie to nie zastanawiałabym się nawet przez moment. Odpowiedz Link Zgłoś
mamanataszy2 Re: Koszalin 30.08.05, 14:42 Witam, tak mysle o tym, lecz to bardzo duza inwestycja. Mysle jednak(sama jestem mama), ze wiem czego rodzice i dzieci oczekuja i chyba tego Koszalin nie oferuje. Chcialabym stworzyc miejsce, w ktorym dzieci bylyby szczesliwe a rodzice byli spokojni. Dziekuje za twoja odpowiedz i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chwilka9 Re: Koszalin 11.09.05, 21:51 Jeśli chodzi o przedszkole to chyba jest dziura w Koszalinie bo nie ma żadnego niepublicznego. Fakt że Koszlin to dość biedne miasto. Chciałam np. zmienić przedszkole i nie mogłam z braku miejsc w 5-latkach a naprawdę bardzo mi zależało. Odpowiedz Link Zgłoś