Dodaj do ulubionych

Głosków, Zalesie, Piaseczno

28.02.06, 00:59
Hej!
Czy czyjeś dzieci chodzą do przedszkoli państwowych w Piasecznie, Głoskowie
lub Zalesiu? Które z nich są godne polecenia, które nie? Bardzo proszę o
jakieś informacje, w perspektywie mam przeprowadzkę w te okolicę i muszę
znaleźć jakieś przedszkole dla mojej panny. Jeśli znacie jakieś godne
polecenia przedszkola prywatne, to też chętnie posłucham!!!
Bardzo proszę o odzew!!!!

Pozdrawiam,
Pola
Obserwuj wątek
    • mnemonka Re: Głosków, Zalesie, Piaseczno 28.02.06, 08:16
      Ja mogę polecic przedszkole prywatne Nutka w Starej Iwicznej. Super Pani,
      pięknie w srodku, czesne oki, fajny placyk zabawsmile, dzieciaczki baardzo
      zadwolone i rodzice tezsmile

Polecam
      Mnemonka
      • wiolao Re: Głosków, Zalesie, Piaseczno 28.02.06, 10:25
        możesz napisać coś więcej o przedszkolu Nutka, reklamują się jako przedszkole
        muzyczne, ile wynosi czesne, jak duże grupy?
      • polakr Re: Do Mnemonki 28.02.06, 19:56
        Hej!
        Czy mogłabyś napisać coś więcej? Jakie czesne, wpisowe? Od której do której
        przedszkole jest czynne? Co jest zagwarantowane w ramach czesnego? Jakie
        jedzenie, czy dzieci muszą leżakować? Czy są jakieś zajęcia adaptacyjne? Mam
        trochę pytań, mam nadzieję, że Cię nie przeraziłam. Jeśli nie chcesz odpowiadać
        na forum to bardzo proszę o odpowiedź na maila gazetowego: polakr@gazeta.pl.
        Z góry dziękuję!!!

Pozdrawiam!

Pola
        • mnemonka Re: Do Mnemonki 28.02.06, 20:26
          Dodam jeszcze, że przedszkole jest czynne od 7 (ewentualnie mozna wcześniej) do
          18, jedzenie gotuja na miejscu, w ramach czesnego masz juz wszytsko wliczone,
          za nic nie dopłacasz. W środku jest slicznie i kolorowo. Jedyny minus to mały
          placyk zabaw ale za to bardzo fajnie zrobiony w plastikowych zabawkach. U nas
          na osiedlu ma super opinie i wszytskie mamy sa bardzo zadwolone a niektóre
          naprawdę przetestowały sporo przedszkolismile. A co najważniejsze dzieci tez. W
          sekretariacie mozna otrzymac płytkę dvd z opisem przedszkola i zajęciami i
          balami. Strona sie tworzy także za parę dni powinna juz działac. Leżakowanie
          jest zależne od Malucha czy chce , nie ma obowiązku. Zajęcia adaptacyjne nie sa
          takimi stricte tzn w wakacje przywozi się MAlucha do nich na pare godzin, jest
          to bezpłatne ale nie wiem czy mozna z nim zostac. Mysle, że nie ma
          przeciwskazań bo sa bardzo otwarci na propozycje.

Jakby co czekam na nastepny zestaw pytańsmile

Mnemonka
    • mnemonka Re: Głosków, Zalesie, Piaseczno 28.02.06, 20:20
      Hejka smile
      Odpowiadam co pamietamsmile
      Czesne 540 zł, wpisowe 300 zł, 15 dzieci w grupie, zajęc dokładnie nie pamietam
      na pewno muzyka, angielski, plastyka itp, przyjazd teatru do przedszkola
      przynajmniej raz w miesiącu,w czesne wliczone jest wszystko, juz za nic nie
      dopłacasz (prezenty, mikołaj itp). Wiem , że niestety z miejscami jest kiepsko
      tzn duzo chetnych i trzeba się spieszyc.
      Jak macie jeszcze jakies pytanka chetnie odpowiemsmile
      pzdr
      Mnemonka
      • polakr Re: Głosków, Zalesie, Piaseczno 28.02.06, 20:24
        Hej!
        Dzięki za ekspresową odpowiedź smile!!!
      • polakr Re: Głosków, Zalesie, Piaseczno 28.02.06, 20:35
        Za wcześnie mi sie kliknęło smile
        Jeszcze raz dzięki za odpowiedź. A teraz ciąg dalszy pytań smile W jakich
        godzinach przedszkole pracuje? Czy mają swoją kuchnię czy jedzenie jest
        przywożone z zewnątrz? Jaki plac zabaw? Czy są jakieś zajęcia adaptacyjne? Na
        razie to chyba najważniejsze rzeczy, które przychodzą mi w tej chwili do głowy.
        Pozytywnie zdziwiłam się wysokością czesnego. Na Tarchominie, gdzie teraz
        mieszkamy najmniej za przedszkole prywatne płaci sie 550, a standardowa cena to
        około 700.
        Aha! Czy to przedszkole ma może swoją stronę internetową?
        Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam!

Pola
        • mnemonka Re: Głosków, Zalesie, Piaseczno 01.03.06, 08:06
          Hejka,

Na wszytsko odpowiedziałm powyżej smile Dwa posty wyzej i o stronie i o zajeciach
          i o jedzeniusmile ale mysle, że najlepiej zadzwonic i sie wypytac samemusmile
          U nas tu koło Piaseczna tez generalnie ceny sa około 700 zł i tego własnie nie
          rozumiem bo każde przedszkole jest dofinansowane z gminy więc skąd aż takie
          ceny?! I czym się niby róznia ze chcą az 700 zl.
          A kiedy przeprowadzacie się do nas ?

Pzdr
          Mnemonka
          • wiolao Re: Głosków, Zalesie, Piaseczno 01.03.06, 21:45
            dzieki za informacje; miejsca jeszcze sa, bo dzwonilam;w piatek jade
            odwiedzic,przeprowadzam sie z rodzinka w tamta okolice maj/czerwiec; moze
            spotkamy sie kiedys w przedszkolu, jesli sie mojej corce spodoba;
            • mnemonka Re: Głosków, Zalesie, Piaseczno 02.03.06, 11:08
              Supersmile
              Ciekawa jestem Twoich opiniismile Daj znac jak zobaczysz co o nim mysliszsmile
              Mam nadzieję, że Ci sie spodoba i wtedy pewnie się spotkamy bo mój synek jest
              juz tam zapisanysmile

Mnemonka
              • wiolao Re: Głosków, Zalesie, Piaseczno 03.03.06, 17:30
                jesli mozna napiszę do Ciebie na maila gazetowego.
                • polakr Re: Głosków, Zalesie, Piaseczno 03.03.06, 18:59
                  Hej!
                  Ja się wybieram do Nutki prawdopodobnie w przyszłym tygodniu, bo ten tydzień
                  mieliśmy pod znakiem infekcji.
                  Jakie są Twoje wrażenia po wizycie w przedszkolu? Będę wdzięczna za opinie.
                  Może być na maila gazetowego.
                  My przeprowdzkę mamy w planie dopiero koło grudnia, wiec sporo czasu.
                  POzdrawiam,
                  Pola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka