bm78 01.03.06, 15:41 ..i jak drogie mamy Wam idzie? Ja zapisalam dziecko z samego rana a tu juz stos podan przede mna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate8025 Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 01.03.06, 16:12 Ja byłam o 9 rano i już byłam 49(a miejsc jest 47) i juz wiem, ze na 90% się nie dostaniemy Bo ja nie pracuje(nie pracuje bo nie mam opieki dla dziecka, pani przyjmująca podanie nie ukrywała, że mam marne szanse, bo jest masa samotnych matek, które mają pierwszeństwo.. poczekamy zobaczymy, ale to będzie najdłuższe 24 dni w moim życiu Odpowiedz Link Zgłoś
anarpi Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 01.03.06, 16:30 podanie złożone - mąz był drugi, przed nim był facet, który czekał od... 5 rano! Paranoja. Ale szanse dostania się są nikłe - przewidują 3 dzieci na 1 miejsce, normalnie jak na studia Chyba cała grupa to będą dzieci samotnych matek i "samotnych matek" Ania P. Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 01.03.06, 20:56 a czy myslicie, że można się dowiedzieć w trakcie rekrutacji ile już złożono pdań i jaki z tego procent ma po te 80 punktów, ktore kosi wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
moni Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 03.03.06, 12:08 Anarpi, o którym przedszkolu mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
moni Re: Do Anarpi, Od dzis zapisy we Wrocławiu... 03.03.06, 19:24 To zobaczymy jak to z nami będzie, ja też złożyłam tam dokumenty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwczak Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 01.03.06, 21:22 Dziewczyny! Czy skladajac podanie trzeba dolaczyc jakies dokumenty potwierdzajace to co napisalysmy? Potwierdzajace np bycie samotna mama czy tez potwierdzajace ze sie pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
anarpi Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 01.03.06, 21:45 We Wrocławiu - nie, ale podpisujemy na podaniu: "Uprzedzony o odpowiedzialności karnej z art. 233 k.k. oświadczam, że podane dane są zgodne ze stanem faktycznym. Przyjmuję do wiadomości, że dyrektor przedszkola w celu weryfikacji podanych danych może zażądać niezwłocznego dostarczenia dokumentów potwierdzających stan faktyczny podany w Karcie Zgłoszenia." Ania P. Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 01.03.06, 23:06 Mogą zażądać, ale podobno tego nikt nie robi. Wiele osób kłamie w tych kartach, ale ja jakoś nie umiem, no i pewnie przegram w tym wyscigu Odpowiedz Link Zgłoś
jagnak Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 01.03.06, 21:56 a ja rano zapisałam do prywatnego i też była kolejka, ale spokojniej niż Wy opisujecie... niemuszę dodawać że już wiem że się dziecko dostało... trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 01.03.06, 23:05 a do jakiego prywatnego składałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 03.03.06, 09:03 A czy to obowiązuje jakaś kolejność zgłoszeń? Podajdzie linka gdzie znajdę formularz Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 03.03.06, 09:12 dominoappl.um.wroc.pl/Rekrutacja/RekEnter.nsf?Open bardzo proszę, a kolejność w sumie nie obowiązuje, ale składając wcześniej zwiększasz szanse twojego dziecka na przyjęcie, bo w przypadku takiej samej ilości punktów decyduje kolejność zgłoszeń Odpowiedz Link Zgłoś
jagnak Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 03.03.06, 09:43 przepraszam za zwłokę w odpowiedzi... złożyłam do "Małego Twórcy" info znajdziesz na stronie internetowej tego przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 03.03.06, 09:45 dzięki, ale to dla mnie za daleko mnie krzyki interesują pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jagnak Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 03.03.06, 21:16 ja mam też daleko, bo z pod Wrocka.... ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
oliwczak Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 03.03.06, 15:13 Ja dzisiaj złożyłam na ul.Bonczyka. Moje podanie było 12. Zostałam poproszona o potwierdzenie bycia samotną mamą. Pani Dyrektor powiedziała ze takie są wytyczne w tym roku i dołączyła do podania ksero mojego dowodu. Ale problem mam teraz,bo od poniedziałku idę do pracy a nigdzie w okolicy nie ma miejsc ani w żlobkach ani przedszkolach. To jest jakies chore. Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 03.03.06, 15:20 no i jak widać , wytyczne wytycznymi, a tu proszę ksero z dowodu? w przepisacha o tym nic nie piszą. No i dzisiaj jest 3 i podanie dopiero 12 i samotna matka więc miejsce masz na bank! głowa do góry! tylko współczuję, że teraz nie masz opieki dla dziecka, do września jeszcze pól roku! W takiej sytuacji(zwłaszcza, że jestś samotna, powinni Ci dziecko przyjąć nawet jak nie ma miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 03.03.06, 16:49 Złożyłam podanie - są 3 wolne miejsca dla 3-latków, jak na razie jestem jedyną samotną matką, więc szanse ponoć mam i to spore. Odpowiedz Link Zgłoś
bernihor Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 04.03.06, 19:09 Kolejność zgłoszeń to jedno ale zdecydowanie bardziej liczy się ilość uzyskanych punktów. W moim przedszkolu jest tylko 10 miejsc ale na szczęście jestem w gronie uprzywilejowanych mając jak policzyłam 101 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: Od dzis zapisy we Wrocławiu... 04.03.06, 19:49 101 yhm, zazdroszczę! Nam udało sie zdobyć zaledwie 19 więc przedszkolu możemy powiedzieć papapa Odpowiedz Link Zgłoś