12.04.06, 10:36
a gdzie na bemowie- okolice ul. Obrońców Tobruku,
będę wdzieczna za namairy bo będziemy sie tam przeprowadzać
mama Julii
Obserwuj wątek
    • agamamaoli Re: bemowo 12.04.06, 14:34
      Nie chcę Cię straszyć ale na Bemowie koszmar z przedszkolami. Jaimś fuksem Ola
      się dostała ale w tm roku podobno mieli istne oblężenie.
      A
      • julcia1308 Re: bemowo 12.04.06, 17:20
        ale w prywatnych czy państwowych?
        • ania1408 Re: bemowo 12.04.06, 19:04
          Gdzieś wcześniej był wątek chyba od mamydaniela dot przedszkola przy Obrońców
          Tobruku, musisz poszukać.
    • kasia_mm Re: bemowo 12.04.06, 20:32
      teraz to juz ciut przy poznosad w poniedzialek zostaly wywieszone listy we
      wszystkich w-wskich przedszkolach i zasadniczo na Bemowie jest full w 3 latkach

moj na szczecie dostal sie na Szoberasmile ale z tego co pisaly dziewczyny na
      forum Bemowo i Wola to wszedzie dluuugie listy odrzuconych dziecisad
      • 30mama Re: bemowo 13.04.06, 01:51
        Ale popróbuj. Ja w tamtym roku zapisałam dziecko na koniec października do
        przedszkola-a miejsc też nigdzie nie było. Wszędzie w okolicy mi odmówiono z
        powodu braku miejsc ale przemiła Pani Dyrektor z przedszkola przy ul.Rosy Bally
        powiedziała, że na jakimś zebraniu(czy coś w tym stylu) rozmawiała z Panią
        Dyrektor z innego przedszkola-i tam przyjmą mi dziecko. Może i Tobie pomogą w
        jakimś przedszkolu lub chociaż podpowiedzą,gdzie są jeszcze wolne miejsca.
        Powodzenia
        • kasia_mm Re: bemowo 13.04.06, 08:07
          faktycznie czesto ludzie rezygnuja z powodow przeroznych np strata pracy czy
          przeprowadzka - zawsze szansa jest

ja ostatnio sie zdziwilam bo moja sasiadka wogole nie zapisala do 3 latkow bo
          byla przekonana ze jak dziecko chodzi do zlobka to automatycznie ma miejsce w
          przedszkolu......... jeszcze z pretensjami poleciala do przedszkola smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka