ritamaria 25.05.06, 15:40 Bardzo prosze o informacje gdzie na ursynowie sa jeszcze wolne miejsca w przedszkolach prywatnych, bo do panstwowego dziecko sie nie dostalo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka-skrzatka Re: Przedszkole prywatne Ursynow-gdzie są miejsca 25.05.06, 18:37 Witaj zapraszamy do nas od września i w wakacje <chatkaskrzatka.pl> Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1054 Re: Przedszkole prywatne Ursynow-gdzie są miejsca 25.05.06, 20:41 Witam, jeśli Twoje dziecko jest z rocznika 2002 lub 2003 i odpowiada Ci okolica tuż przy stacji metra Stokłosy,to zajrzyj na stronę: www.klubgumisiow.republika.pl, a najlepiej zajrzyj do nas i zobacz nasz Klub i nasze Gumisie. Jeśli Ci się spodoba, to jeszcze mamy 2-3 wolne miejsca. Pozdrawiam - Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
martka.k Re: Przedszkole prywatne Ursynow-gdzie są miejsca 26.05.06, 17:42 Serdecznie zapraszamy do Przedszkola Niepublicznego Akademia Przedszkolakow na ul.Puchaczy 41 (tylko 2 skrzyzowania za hipermarketem Geant). Przedszkole dziala od roku, mamy kameralne grupy, zapewniamy dzieciom bardzo duzo zajec w ramach przystepnego czesnego, a takze liczne przedstawienia, koncerty i wizyty ciekawych osob. W pracy z dziecmi wychodzimy poza ramy tradycyjnego programu. Co miesiac jezdzimy na wycieczki... W zwiazku z duzym zainteresowaniem rodzicow planujemy otworzyc dodatkowe grupy, takze dla dzieci w wieku 2,2-2,6. Zachecamy do odwiedzenia naszej strony www.akademia-przedszkolakow.pl Zapraszam Marta Kuligowska Odpowiedz Link Zgłoś
inezik1 Re: Przedszkole prywatne Ursynow-gdzie są miejsca 27.05.06, 21:38 www.mali-odkrywcy.pl Nie znam prywatnego przedszkola tak przestronnego.... pozdrawiam Inez Odpowiedz Link Zgłoś
pasjanna Re: do inezik1 04.07.06, 15:17 Nie znam drugiego przedszkola prywatnego, które tak bardzo byłoby nieprzystosowane do współczesnych realiów. Chodzi oczywiście o godziny pracy przedszkola 9-17. Kompletna pomyłka!!! I to za jakie pieniądze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inezik1 Re: do inezik1 04.07.06, 21:02 Czytaj uważniej sala zabaw to co innego niż przedszkole, i godziny otwarcia się różnią 7:30- 18:30! to tak dla informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jolmar Re: do inezik1 06.07.06, 14:03 Dereniowa 11 - to budynek na rogu Dereniowej i I.Ghandii w którym mieści się kilka sklepów, apteka, restauracja Karpielówka, ośrodek zdrowia, warsztat naprawy RTV, ale gdzie tam jest przedszkole? To jest bardzo głośne miejsce! Przecież z każdej strony budynku jest co innego: 5 kroków od niego jest przystanek autobusowy, za budynkiem z dwóch stron parkingi, w "studni" budynku wjazd dla zaopatrzenia sklepów, apteki, restauracji! Nie ma obok placu zabaw! To chyba nie moze byc tam przedszkola???!!! Pzdr jolmar Odpowiedz Link Zgłoś
inezik1 Re: do inezik1 17.07.06, 12:11 Skoro twoje dziecko już chodzi do przedszkola prywatnego EPD , tak piszesz na forum, to po co wypowiadasz sie o innych skoro ich nie znasz i nie jesteś zainteresowana, bo podobno jesteś zadowolona, szkoda czasu. A inni z założenia są gorsi, chyba nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
jolmar Re: do inezik1 18.07.06, 18:43 skad w Pani tyle "jadu"? zadałam pytanie, bo znam ten adres troche i dziwi mnie gdzie tam moze byc przedszkole - ot i wszystko! zamiast odpowiedzi otrzymuje od Pani jakies niemiłe słowa - dlaczego pytam? To Pani powinno byc szkoda czasu na pisanie "odpowiedzi" ktore nic nie wnosza, oprocz tego ze pokazuja Pani charakter... Zadała sobie Pani troche trudu i poszukała moich postow - owszem moje dziecko uczeszcza do EPD i jestem bardzo zadowolona - ale co to ma do tematu tego postu??? Czy nie moze Pani po prostu napisać "tak, to jest ten budynek", albo "nie, to jest inny budynek"? Zreszta nie potrzebuje juz odpowiedzi od Pani, bo bedac na spacerze widziałam szyld przedszkola i wiem ze to jest wlasnie ten budynek - obok restauracji, ośrodka zdrowia, sklepów, punktu naprawy RTV, apteki, z przystankiem autobusowym pod oknami przedszkola i kościołem po drugiej stronie... bez placu zabaw i z parkingami naokoło budynku. Gratuluje wyboru! Odpowiedz Link Zgłoś