Dodaj do ulubionych

Białystok -Artykuł

08.07.06, 09:48
miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,3470208.html
Obserwuj wątek
    • buanitka Re: Białystok -Artykuł 08.07.06, 20:28
      Ludzie -to się w głowie nie mieści sad( KOSZMAR
      • buanitka Re: Białystok -Artykuł 08.07.06, 20:28
        Dla takich od razu - KARĘ ŚMIERCI
        • mallard Re: Białystok -Artykuł 08.07.06, 21:22
          Buanitko roztomiła, - za szybko ferujesz wyroki! Zaczekaj na wyniki śledztwa i
          ewentualny wyrok. W moim mieście przedszkolny fotograf przesiedział pół roku
          oskarżony o to samo, po czym okazało się,że... jest niewinny. W sprawę
          wmanewrowali go rodzice dziecka, którzy zresztą krótko po wniesieniu oskarżenia
          zaczęli się z niego wycofywać, ale było juz za późno, bo to przestępstwo
          ścigane jestz urzędu.
          Nasza żałosna ludzka natura niestety już taka jest, że jeśli na przykład pokażę
          na ulicy człowieka palcem i krzyknę: "to złodziej!", to nie ja będę musiał
          udowadniać swoje oskażenie, tylko on gęsto, acz nieskutecznie będzie się musiał
          tłumaczyć, że padł ofiarą oszczerstwa. Dlatego zaczekajmy z włóczeniem trupów.
          pozdr.
          • buanitka Re: Białystok -Artykuł 09.07.06, 11:17
            może faktycznie nie wyraziłam się zbyt jasno. Wszystko to przez emocje..
            Oczywiście mi nie chodzi o karanie ludzi niewinnych, ale w takiej
            sytuacji, 'załóżmy' ten człowiek rzeczywiście okaże się pedofilem - to co? -
            czekać aż następne dziecko zostanie skrzywdzone? Nie wiem, jakie są szczegóły
            postępowania w takich sytuacjach, ale to, że nadal pracuje w przedszkolu (mimo
            zarzutów) - to dla mnie jest to niezrozumiałe.
            A od września posyłam córkę do przedszkola... Zwyczajnie się boję (owszem -
            jestem matką nadwrażliwą)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka