weronikarb 27.09.06, 08:03 czy oprócz tego "przedszkolnego", macie jeszcze jakies dodatkowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate8025 Re: dodatkowe ubezpieczenie 27.09.06, 08:31 Nie ma potrzeby ubezpieczac dziecka jeszcze gdzieś indziej, bo to strata pieniedzy. Dwie ubezpieczalnie w razie wypadku nie zaplaca odszkodowania, tylko jedna. Tak tlumaczyla nam p. dyrektor na zebraniu, ze to ubezpieczenie jest wazne w przedszkolu i poza nim, takze za granica. Wiec my ubezpieczylismy w przedszkolu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: dodatkowe ubezpieczenie 29.09.06, 10:38 kate8025 napisała: > Dwie ubezpieczalnie w razie wypadku nie zaplaca odszkodowania, tylko jedna. Nie wydaje mi się. Sz. Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: dodatkowe ubezpieczenie 29.09.06, 10:50 Tak nam tłumaczyła dyrektorka na zebraniu, że jesli ktoś ma jakieś rodzinne pakiety to w przedszkolu nie musi ubezpieczac, a jak już w przedszkolu to to wystarczy, ale mam tu na mysli NNW, a nie inne sprawy. Tak zrozumiałam pytanie autorki,, że o dzoiecko i ewentualne wypadki chodzi. Moge sie mylić oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
rotera Re: dodatkowe ubezpieczenie 27.09.06, 08:35 na dziecko, nie niedługo skończy mi się ubezpieczenie domu i mam zamiar powiększyć o ubezpieczenie 'na szkody' spowodowane przez dziecko, np jak wybije piłką szybe u sąsiadów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: dodatkowe ubezpieczenie 27.09.06, 11:02 rotera napisała: > na dziecko, nie > niedługo skończy mi się ubezpieczenie domu i mam zamiar powiększyć o > ubezpieczenie 'na szkody' spowodowane przez dziecko, np jak wybije piłką szybe > u sąsiadów itp. otóz to, mam takie OC Odpowiedz Link Zgłoś
spurs1 Re: dodatkowe ubezpieczenie 28.09.06, 10:05 Ja również zdecydowanie polecam oprócz ubezpieczenia NNW ubezpieczenie OC na wypadek szkód wyrządzonych przez dzieci. Koszt niewielki a zawsze sie może przydać. U agentów najlepiej pytać o całe pakiety dal całej rodziny . Wychodzi najtaniej a korzysta cała rodzina. Ja nawet mam w pakiecie ubezpieczenie od szkód wyrządzonych przez mojego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: dodatkowe ubezpieczenie 29.09.06, 10:29 takie cos mam w banku na ROR-ze byla promocja Odpowiedz Link Zgłoś