mismon 05.10.06, 16:38 Witam, Jak w temacie, czy mogę liczyć na pomoc forumowiczów w wyborze przedszkola państwowego w W-wie na Targówku? Które polecacie, a które nie i dlaczego? Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia29 Re: Które przedszkole na Targówku polecacie? 01.02.07, 22:07 Dzień Dobry, mnie również interesują przedszkola na Targówku. Mama kilka adresów ale zupełnie nie wiem które wybrać np. ul. Żuromińska2a, Krasiczyńska 4 Bolivara 6 Trocka 4 Mokra. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna210 Re: Które przedszkole na Targówku polecacie? 02.02.07, 20:35 ja polecam na Korzona miłe panie i ładnie,tylko nie wiem czy są miejsca.Moja córeczka bardzo lubi tam chodzić i uwielbia swoją panią Odpowiedz Link Zgłoś
emama5 Re: Które przedszkole na Targówku polecacie? 05.02.07, 16:14 Bartnicza 6 - totalna rewelacja !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: DO JOANNA210 06.02.07, 15:38 Możesz cos wiecej napisać o przedszkolu na Korzona? Czy Twoja córka chodzi do 3latkOw? Ostatnio na forum było kilka opinii negatywnych o tym przedszkolu i właśnie dotyczyły Pań przedszkolanek... Będę wdzięczna za Twoje wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
jppsc Re: DO JOANNA210 12.03.07, 15:59 Mój syn chodzi do tego przedszkola (Korzona) od listopada czyli od poczatku do 3-y latków. Przedszkole jest rewelacyjne pod każdym względem zarówno braku duchoty co sprzyja infekcjom, przestrzeni i opieki Pań nauczycielek sa poprostu rewelacyjne rozumieją dzieci tłumaczą wymagają uczą dyscypliny, wierszyków piosenek itp.jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z opieki w tym przedszkolu dodam, że mój syn we wrześniu i w Pażdzierniku chodził do przedszkola na ul. Prałatowskiej i porażka totalna ciasnota, duchota, Panie zajęte sobą a nie dziećmi jakieś obrażone damy, z dziećmi na dwór nie wychodzą wogóle , bo po co? a... szkoda gadać dużo by można było pisać na ten temat! I prosze nie sugerować się negatywnymi wypowiedziami na temat Korzona na poczatku jakoś w grudniu było idiotyczne zebranie zdesperowanych kilku kłamliwych mamusiek (zresztą także przez nich zorganizowane o czym dowiedzieliśmy się w trakcie) na temat złej opieki w gr. 1 -problem dotyczył załozonych dziecku kapci na lewą stronę, plamy na koszulce i innych absurdalnie śmiesznych zarzutów oczywiście sprawa została wyjaśniona a "zdesperowane" mamusie bez lepszych zajęć do roboty ze wstydu mało pod krzesła się nie zapadły, oczywiście logicznie podsumowane przez resztę zadowolonych z opieki rodziców. pozdrawiam i naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaprzedszkolaka1 Re: Które przedszkole na Targówku polecacie? 13.03.07, 09:33 Ja osobiście polecam przedszkole na Hieronima. Opieka rewelacyjna, warunki lokalowe przyzwoite, plac zabaw bardzo dobrze wyposażony. Moje dziecko chodzi już tam drugi rok i jest zachwycony i my również... Odpowiedz Link Zgłoś