Dodaj do ulubionych

Przedszkole Saska Kępa, Gocławek-Warszawa

15.11.06, 14:20
witam:
chcę posłać dziecko do przedszkola od września 2007.Interesuje mnie
przedzkole w tych okolicach. Czekam na Wasze opinie, porady, które wybrać?
Prywatane, państwowe? jakie ceny? jaka atmosfera?
pozdrawiam
bubu77
Obserwuj wątek
    • monique76 Re: Przedszkole Saska Kępa, Gocławek-Warszawa 15.11.06, 22:17
      Witam
      a takie pomiedzy Saską Kępą, a Gocławkiem moze byc? smile Moje dziecko od września
      chodzi do przedszkola Akwarelka na ul. Kinowej (przy Sygietyńskiego).
      Przedszkole zwykle, państwowe. Pani dyrektor oraz wszystkie panie tam pracujące
      to cieple, przyjazne osoby, z bardzo fajnym podejsciem do dzieci.
      Przedszkole jest nastawione na rozwoj plastyczny - wszystkie sciany i wszelkie
      dostepne miejsca obwieszone sa pracami dzieci.
      Po 2 miesiacach przedszkola bardzo wyraznie widze rozwoj Dominiki - spiewa
      naokraglo, coraz to nowsze piosenki, pieknie rysuj itd. Wczesniej chodzila 2
      lata do zlobka, wiec mam troche porownania..
      Generalnie - polecam! jak bedziesz miala jakies pytania to pisz!
      • kasiab79 Re: Przedszkole Saska Kępa, Gocławek-Warszawa 19.11.06, 20:16
        witam
        polecam przedszkole prywatne na Gocławku przy ul Olszynki Grochowskiej 26. małe
        kameralne przedszkole, ciekawe zajęcia, bardzo miłe panie. małe grupy bo tylko
        po 7-8 dzieci. czesne wynosi 700 zł. czynne od 7.30 do 18.00 można posłać
        dziecko już w wieku 2 lat. panie pomagają oduczać sikania do pieluszki, jak
        trzeba dokarmiają maluszki. polecam.
        kontakt z właścicielką 022- 612 27 59
    • gosia_grabosia Re: Przedszkole Saska Kępa, Gocławek-Warszawa 19.11.06, 20:58
      Moja Zu ostatni rok chodzi do 392 na Afrykańskiej. Jest to normalne, fajne
      przedszkole. Super plac zabaw, co roku nowe urządzenia, Panie z wyobraźnią. No
      i logopeda na etacie co dla dzieci w tym wieku jest niezbędne. Jedzenie też w
      porządku, bez smażonej mortadeli wink

Synuś też tam będzie chodził.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka