bubu77 15.11.06, 14:20 witam: chcę posłać dziecko do przedszkola od września 2007.Interesuje mnie przedzkole w tych okolicach. Czekam na Wasze opinie, porady, które wybrać? Prywatane, państwowe? jakie ceny? jaka atmosfera? pozdrawiam bubu77 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monique76 Re: Przedszkole Saska Kępa, Gocławek-Warszawa 15.11.06, 22:17 Witam a takie pomiedzy Saską Kępą, a Gocławkiem moze byc? Moje dziecko od września chodzi do przedszkola Akwarelka na ul. Kinowej (przy Sygietyńskiego). Przedszkole zwykle, państwowe. Pani dyrektor oraz wszystkie panie tam pracujące to cieple, przyjazne osoby, z bardzo fajnym podejsciem do dzieci. Przedszkole jest nastawione na rozwoj plastyczny - wszystkie sciany i wszelkie dostepne miejsca obwieszone sa pracami dzieci. Po 2 miesiacach przedszkola bardzo wyraznie widze rozwoj Dominiki - spiewa naokraglo, coraz to nowsze piosenki, pieknie rysuj itd. Wczesniej chodzila 2 lata do zlobka, wiec mam troche porownania.. Generalnie - polecam! jak bedziesz miala jakies pytania to pisz! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiab79 Re: Przedszkole Saska Kępa, Gocławek-Warszawa 19.11.06, 20:16 witam polecam przedszkole prywatne na Gocławku przy ul Olszynki Grochowskiej 26. małe kameralne przedszkole, ciekawe zajęcia, bardzo miłe panie. małe grupy bo tylko po 7-8 dzieci. czesne wynosi 700 zł. czynne od 7.30 do 18.00 można posłać dziecko już w wieku 2 lat. panie pomagają oduczać sikania do pieluszki, jak trzeba dokarmiają maluszki. polecam. kontakt z właścicielką 022- 612 27 59 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_grabosia Re: Przedszkole Saska Kępa, Gocławek-Warszawa 19.11.06, 20:58 Moja Zu ostatni rok chodzi do 392 na Afrykańskiej. Jest to normalne, fajne przedszkole. Super plac zabaw, co roku nowe urządzenia, Panie z wyobraźnią. No i logopeda na etacie co dla dzieci w tym wieku jest niezbędne. Jedzenie też w porządku, bez smażonej mortadeli Synuś też tam będzie chodził. Odpowiedz Link Zgłoś