kamdam 27.11.06, 16:08 prosze o opinie na temat tego przedszkola pozytywna i negatywna wazne !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bjalow Re: przedszkole nr 55 wroclaw ul chorzowska 29.11.06, 09:31 musiałaś coś pomylić, przedszkole nr 55 we wrocławiu jest przy Nowowiejskiej, i mam o nim bardzo negatywną opinię, zabrałam stamtąd dziecko, ale tobie chyba chodzi o Chorzowską, jakiklowiek tam nr jest, wiec sie nie rozpisuje pozdr b Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka do Bjalow 29.11.06, 09:47 Bjalow, czy mogłabyś napisać więcej na temat tego przedszkola na Nowowiejskiej. Co było nie tak? Dlaczego zabrałaś dziecko? czy w tym roku i w jakim wieku Twoje dziecko? Będę bardzo wdzięczna za opinię Odpowiedz Link Zgłoś
bjalow do buanitka 01.12.06, 18:33 odpisze ci na gazetowy w najbliższym czasie b Odpowiedz Link Zgłoś
dotima Re: przedszkole nr 55 wroclaw ul chorzowska 29.11.06, 13:28 Mój synek chodzi do przedszkola na chorzowskiej - na pewno o to ci chodzi? Księże Małe? Odpowiedz Link Zgłoś