zgloska 12.12.06, 20:36 Czy, któraś z mam posyła dziecko do przedszkola na kozłówku w krakowie koło ul. spółdzielców? Jakie wrażenia? Zastanawiamy się czy nie posłać tam Bartłomieja od września. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groniek7 Re: Kraków-Kozłówek 27.12.06, 17:04 Cześć. Jestem z Kozłówka. Od września moja córka poszła do przedszkola na Okólną do przedszkola nr.36. Bardzo jej się spodobało. Ponieważ spędzała ze mną czas do 3 roku życia bardzo bałam się adaptacji, ale nie było żadnych większych problemów i płaczów. To przedszkole, a nie to przy ul. Spółdzielców, poleciła nam pediatra z przychodni na Kozłówce, że ponoć ma o nim lepsze opinie. Na razie z przedszkolem nie było żadnych problemów, ale Pola tydzień chodzi, 2 tygodnie choruje w domu, więc kontakt mamy pomniejszony. Mogę powiedzieć, że panie raczej nie robią nic na siłę, dzieci duzo się uczą piosenek, wierszyków na przedstawienia. Minus jak w większości samorządowych przedszkoli, to tylko 2 panie na 26 dzieci. Generalnie polecam. Pozdrawiam, Roksana Odpowiedz Link Zgłoś