julka451 06.04.07, 09:12 Dzień dobry, Szukam opinii na temat tego przedszkola. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agam17 Re: Chatka Małolatka - Warszawa 08.04.07, 14:07 Polecam. Moja Mloda chodzi od wrzesnia. Przedszkole uwielbia do tego stopnia, ze sobota rano zaczyna sie placzem - bo nie ma przedszkola Przedszkolanki bardzo kompetentne, mile, widac, ze lubia dzieciaki. Wszystkie prosby kierowane do "cioc" np o zalozenie innych spodni, albo o dodatkowa koszulke, albo cokolwiek innego - zawsze sa spelniane. Mowia nie tylko o milych rzeczach dot. dzieci lecz rowniez o problemach. A to cenne. Generalnie - jestem baaardzo zadowolona, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: Chatka Małolatka - Warszawa 11.04.07, 10:11 Moja córka chodzi tam juz drugi rok ( zaczęła jak miała 2,5 roku). Przedszkole polecam całym sercem. Ani razu moja córka nie płakała, ze musi iść do przedszkola, a wręcz przeciwnie - jak ma wolne to teskni za nim. Po roku chodzenia do przedszkola, czyli do osiągniecia wieku kiedy moze pójśc do przedszkola publicznego chciałam ją przenieśc własnie do publicznego, ale mała nie chciała o tym słyszeć. Więc płacę drugi rok sporo pienazków, ale wiem, ze dziecko jest pod własciwa opieką Odpowiedz Link Zgłoś
julka451 Re: Chatka Małolatka - Warszawa 11.04.07, 13:37 Dziękuję za informacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina Re: Chatka Małolatka - Warszawa 11.04.07, 21:37 Chodzi tam już drugie moje dziecko; przez 5 lat nie miałam zastrzeżeń; rodzinna atmosfera, troskliwa opieka, sensowne zajęcia edukacyjne; polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
julka451 Re: Chatka Małolatka - Warszawa 16.04.07, 08:32 Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś