Dodaj do ulubionych

NOWY SĄCZ - przedszkola!!!!!!!!

10.04.07, 23:02
czy są jakieś mamy z Nowego Sącza? czy tylko W-wa? może ktoś poleci
przedszkole w naszym mieście???????? pozdrawiami i czekam na odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • iwoncia6 Re: NOWY SĄCZ - przedszkola!!!!!!!! 15.04.07, 21:03
      jestem zdziwona????????? nikt tutaj nie zagląda z Nowego Sącza????????//
      • kaasto_trio Re: NOWY SĄCZ - przedszkola!!!!!!!! 20.06.07, 23:17
        Ja tez potrzebuje info n/t przedszkoli ale w Starym Saczu, bo w Nowym w tym
        roku juz nic nie zdzialam. Doszukalam sie "az" jednego wink. Moze teraz ktos nam
        odpowie.
    • iwoncia6 Stary Sącz 21.06.07, 22:50
      no cóz, przykre jest, że w Starym Sączu są tylko dwa przedszkola, moja starsza
      córka chidziła przez 2 miesiące do przedszkola na osiedlu Słonecznym! i
      zrezygnowałam (szkoda, że dpiero po 2 miesiącach) po starsznym zatruciu, a
      potem jeszcze była sytuacja, kiedy ok. 15 przyszłam po dziecko i córka sie
      zapytała czy może wypluć z buzi, ja pytam co! a ona, że łazanki, bo pani jej
      nie pozwoliła i ona z tymi łazanakmi spała!!!!!!!!!!! dziecko jest bardzo
      posłuszne, zaraz przeniosłam ją do przedszkola nr 8 w Nowym Sączu, na Długosza
      (ale już go nie ma, zlikwidowali go), potem wróciła do Starego Sacza do zerówki
      (ja byłam w ciąży, wiće nie miał kto jej do Sącza zawozić), ale chodziła tam na
      5 godzin - poziom bardzo niski!!!!!!!! jesli Stokrotka to przedszkole na
      osiedlu (nie mieszkam już w Starym Sączu od 4 lat, to nie polecam!!!
      • kaasto_trio Re: Stary Sącz 22.06.07, 23:53
        To co piszesz jest straszne sad. Szkoda Malucha. Lazanki wsadzilabym babie w
        gebe chyba. "Stokrotka" jest na ul. Staszica 7. Jest przedszkolem prywatnym.
        Takie mam jedynie informacje z netu. Pozdrawiam i dzieki za pomoc smile
    • amba4 Re: NOWY SĄCZ - przedszkola!!!!!!!! 22.06.07, 16:08
      Ja wprawdzie w sączu już nie mieszkam ale jaki taki przegląd przedszkoli mam,
      moje dzieci chodził do trzech przedszkoli, ja byłam zadowolona z dwóch: obydwa
      integracyjne. Jedno na Paderewskiego a drugie na Królowej Jadwigi, ale to też
      zależy od nauczycielek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka