ubeaty 19.06.07, 11:53 Co sądzicie o tym przedszkolu? Byłam tam na zebraniu, zrobiło przygnębiające wrażenie.Prawie brak zabawek, dyrektorka bardzo średnio sympatyczna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ubeaty Re: Wroclaw,Nr 1, Kasprowicza 20.06.07, 12:31 Podnosz wątek jeszcze raz i proszę o wszelakie informacje i opinie o tym przedszkolu na Karlowicach!! Odpowiedz Link Zgłoś
ankaot Re: Wroclaw,Nr 1, Kasprowicza 24.06.07, 09:29 Witaj, ja w zeszłym roku próbowałam, w ciągu dwóch tygodni przed terminem składania podań, umówić się z panią dyrektor na spotkanie ale niestety okazało się to niemożliwe. Byłam 2 razy osobiście, żeby sie omówić, dzwoniłam kilka razy. Pani dyrektor nigdy nie było a pracownicy przedszkola nie mieli pojęcia kiedy można ją zastać, kiedy może wrócić. W związku z tym zrezygnowałam z tego przedszkola. Pewnie miałam akurat pecha ale w innych placówkach nie miałam najmniejszych problemów, żeby porozmawiać z panią dyrektor, z panią intedndentką, przyszłą nauczycielką dziecka. Z reszta samo przedszkole też mnie nie zachwyciło. Pozdrawiam, Anka Odpowiedz Link Zgłoś
ubeaty Re: Wroclaw,Nr 1, Kasprowicza 25.06.07, 10:41 Dzieki za chociaz taka opinię.Trochę moje przeczucia apropos pani dyrektor sie sprawdziły...Ale moze reszta nie jest taka zła?Może jednak ktoś jeszcze z wrocławia coś dopisze o tym przedszkolu?Bardzo mi zależy, żeby ustalić czy to nie jest przechowalnia, bo moje dziecko teraz chodzi do cudownego żłobka, gdzie jest przemiła kadra i Pani dyrektor, nie chciałabym jej popsuć wrażeń odnośnie przyszłej edukacji... Odpowiedz Link Zgłoś
ubeaty Re: Wroclaw,Nr 1, Kasprowicza 28.06.07, 12:23 Podnoszę wątek!Nikt z was nie ma dzieci w państwowym przedszkolu nA kASPROWICZA? (NR 1).będe sie przypominać do znudzenia aż w końcu ktos coś napisze... Odpowiedz Link Zgłoś