mamafilipka3 03.07.07, 19:16 Witam! Bardzo prosze o pomoc, poszukuję przedszkola w Warszawie najchętniej Mokotów i Ursynów gdzie mozna zapisac dziecko na diecie bezmięsnej. Bardzo proszę o wszelkie namiary Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka-skrzatka Re: Pilnie poszukuję przedszkola z dietą w Warsza 03.07.07, 22:52 zapraszamy do Chatki Skrzatka 605 28 05 75 Odpowiedz Link Zgłoś
teczowy-dworek Re: Pilnie poszukuję przedszkola z dietą w Warsza 04.07.07, 13:31 Zapraszam do Centrum Edukacji Dziecięcej "Tęczowy Dworek" przy ul. Tanecznej 33a! Posiłki sa dostosowywane do potrzeb i wymogow zdrowotnych dziecka! Zapraszam www.teczowy-dworek.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mama4latka Re: Pilnie poszukuję przedszkola z dietą w Warsza 07.08.07, 00:53 A CZY JEST SZANSA ZEBY PANIE POMAGALY I NAUCZYLY DZIECKO JESC !?JEST STRASZNYM NIEJADKIEM I W PRZEDSZKOLU DO KTOREGO UCZESZCZAL NIE POMAGANO MU ZAPEWNE BO BYL STRASZNIE ZNERWICOWANY I DOPIERO JAK DALAM MU COS JESC SIE POWOLI USPAKAJAL!!CZY MAMY SZANSE NA JAKIES PRZEDSZKOLE KTORE POMOZE DZIECKU??? Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaani Re: Pilnie poszukuję przedszkola z dietą w Warsza 09.07.07, 12:19 państwowe przedszkole dla dzieci alergicznych jest na ul. narbutta a w naszym ( na batorego) panie zwracają uwagę na dietę Ani (nie moze jeść np czekolady, niektórych owoców czy sosów - wtedy przedszkole samo organizuje jej inne 'zastępcze" posiłki Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: Pilnie poszukuję przedszkola z dietą w Warsza 09.07.07, 20:51 nie podam Ci teraz linka, sorry (postaram się znaleść), ale jest przedszkole dla dzieci wegetariańskich, bo pewnie o takie by Ci najbardziej chodziło, nie obiad bez mięsa, ale odpowiednio zbilansowany. Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 link 09.07.07, 20:53 tutaj masz listę przedszkoli: vege.spinacz.pl/str.php?dz=38&Msto=2&wybierz=Wybierz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mim288 Re: Pilnie poszukuję przedszkola z dietą w Warsza 12.07.07, 18:35 Moje dziecko chodzi do Bajkowej Krainy na Idzikowskiego. Z twego co zaobserwowałam chyba każda dietę tam mogą stosować (we współpracy z rodzicami), tylko nie wiem czy są wolne miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia234 Re: Pilnie poszukuję przedszkola z dietą w Warsza 13.07.07, 09:47 My z mężem zapisaliśmy córeczkę do tego Tęczowego Dworku. Pani dyrektor dokładnie wypytała o cąłą dietę. Posiłki są przystosowywane do indywidualnych potrzeb zarówno diet jak i upodobań dziecka. Podobno nie chcą wmuszać jedzenia, któego dziecko po prostu nie lubi. Słyszałam duzo pozytywnych opinii! Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Pilnie poszukuję przedszkola z dietą w Warsza 17.07.07, 18:23 Re: 2,5-żłobek czy przedszkole???? My zapisalismy do Centrum Edukacji Dzieciecej "Teczowy Dworek". Tam przyjmuja od 1,5 do 5 lat.. wiec zarowno zlobek, jak i przedszkole Bardzo dobrze przystosowany i schludny KOLOROWY! Małe dziecko więcej z tego forum autor: marysia234 2007-07-13 09:52:16 WaKaCjE z dzieckiem (początek wątku) Co robicie w wakacje z maluszkiem? My dwa razy w tygodniu chodzimy na zajecia do Teczowego Dworku wiec tam jest wiele atrakcji.. ale co jeszcze jest do robienia w warszawie? Małe dziecko więcej z tego forum autor: marysia234 2007-07-13 09:54:36 Re: Pilnie poszukuję przedszkola z dietą w Warsza My z mężem zapisaliśmy córeczkę do tego Tęczowego Dworku. Pani dyrektor dokładnie wypytała o cąłą dietę. Posiłki są przystosowywane do indywidualnych potrzeb zarówno diet jak i upodobań dziecka. Podobno nie chcą wmuszać jedzenia, któego dziecko... Przedszkola więcej z tego forum autor: marysia234 2007-07-13 09:47:40 Re: poszukuję żłobka prywatnego na Ursynowie,Nato Zapisałam córeczkę do Tęczowego dworku Chodzimy teraz na zajęcia adaptacyjne dwa razy w tygodniu i bardzo jesteśmy zadowolone Żłobki więcej z tego forum autor: marysia234 2007-07-13 09:49:31 Re: Przedszkola "na godziny" sproboj w Centrum Edukacji Dzieciecej "Teczowy Dworek" na Ursynowie! www.teczowy-dworek.edu.pl Ursynów więcej z tego forum autor: marysia234 2007-07-13 09:55:56 Re: powiem szczerze ja zapiasalam coreczke do "Teczowego Dworku" przy ul. Tanecznej na Ursynowie! Tam grupy sa 7,10,12i20 osob.. i w kazdej po 2 opiekunki! Jestem mile zaskoczona Przedszkola więcej z tego forum autor: marysia234 2007-07-04 13:52:33 Re: kiedy wyslac dziecka do zlobka/przedszkola? ja zapisalam swoja 1,5roczna coreczke do "teczowego dworku" na ul. Tanecznej (ursynow) Byalam z nia na zajeciach adaptacyjnych w czerwcu i na prawde dziecko siwetnie sie bawilo, mila atmosfera i przytulny domek, wlasny plac zawab! Osobna 6... Przedszkola więcej z tego forum autor: marysia234 2007-07-04 13:50:12 Copyright © Ag Odpowiedz Link Zgłoś
ammounie Przedszkole wegetariańskie 17.08.07, 21:34 Witam, Zapraszamy do ekologicznego, wegetariańskiego przedszkola "Kajtuś Czarodziej" www.przedszkole.most.org.pl/ Pozdrawiam serdecznie, Aleksandra Jastrzębska Odpowiedz Link Zgłoś