Dodaj do ulubionych

Prywatne OCHOTA lub Włochy .... które polecacie???

22.07.07, 19:50
Jako świeża w temacie proszę o radę i informacje o dobrych przedszkolach
prywatnych na Ochocie i Włochach. Które możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • loopki Re: Prywatne OCHOTA lub Włochy .... które polecac 23.07.07, 21:23
      moja żabka chodzi do przedszkola na redaktorską 16, fajna atmosfera miłe
      opiekunki, cena podobna do okolicznych przedszkoli.Jeśli chcesz coś bliższego
      to dzwoń pod 0608 320 941- to telefon do właścicielki- udzieli Ci wszystkich
      informacji
    • monsiu73 Re: Prywatne OCHOTA lub Włochy .... które polecac 25.07.07, 14:59
      mój mały też chodzi na Redaktorską 16,ale jest to raczej żłobek prywatny dla
      dzieci od 1-go roku życia.Chodzą tam też dzieci 3-4 letnie.Od września ma być
      podział wiekowy,bo dotąd była jedna grupa mieszana wiekowo.
      Żłobek jest ok,ale potworne korki i problemy z dojazdem właśnie przy samym
      żlobku-ciągle zakorkowana Globusowa,Dźwigowa i okolice.
      Jeśli mieszkasz w bliskiej okolicy i nie musisz dowozić autem dziecka,to śmiało
      można polecić.
    • wmk75 Re: Prywatne OCHOTA lub Włochy .... które polecac 27.07.07, 13:09
      A ja polecam Motylka na Włodarzewskiej.
      Moje dziecko chodzi tam od września 06. Początki wydawały mi się bardzo trudne,
      bo moje dziecko przez dwa tygodnie zajęć adaptacyjnych nie chciało zostać samo
      nawet na 15 minut. Od 1 września byliśmy zmuszeni zostawić go na 6 h i...od
      tego samego dnia zadziałało. Panie świetnie zajęły się maluchami, grupa też
      jest bardzo zgrana...dzieci bardzo się lubią i teaz wakacje kiedy jest ich
      mniej bardzo tęsknią za sobą.
      Niektórym nie odpowiada brak kuchni na miejscu. Jedzenie jest dowożone z
      cateringu LOTowskiego. Nie narzekam na jadłospis a mojemu dziecku zazwyczaj
      wszystko smakuje.
      Dzieci wychodzą na plac zabaw w przedszkolu (są nowe zabawki ogrodowe) lub do
      pobliskiego parku jeśli jest mała grupka (np. zimą dzieci chodziły na górkę
      szczęśliwicką).
      W przedszkolu są różne zajęcia dodatkowe - teraz latem basen, balet-wliczone w
      czesne, np. w czerwcu dzieci miały wycieczkę do stadniny koni na
      Czerniakowskiej.
      W przedszkolu jest ochrona.
    • papuga_10 Nie Motylek 27.07.07, 20:46
      Chodzi o przedszkole przy Włodarzewskiej. Nie polecam i pojawiło się więcej
      negatywnych opinii na tym Froum.
    • rolka.ka Re: Prywatne OCHOTA lub Włochy .... które polecac 31.07.07, 16:22
      prosze o pomoc w wyborze przedszkola ochota włochy.Najbardziej interesowała by
      mnie włodarzewska
      • tata-miki tylko nie Włodarzewska 31.07.07, 19:49
        Witam, szukaj innych przedszkoli trochę ich jest.
        Nawet jakbyś miała dojeżdżać gdzieś dalej to z Włodarzewską daj sobie spokój,
        naobiecują ci niewiadomo czego a tego nie zrealizują. Opieka jak opieka krzywdy
        dzieciom nie robią ale mam wrażenie że pracę traktują jako zło konieczne.
        poczytaj sobie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=587&w=64750188&v=2&s=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka