ewulka4 22.07.07, 19:50 Jako świeża w temacie proszę o radę i informacje o dobrych przedszkolach prywatnych na Ochocie i Włochach. Które możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loopki Re: Prywatne OCHOTA lub Włochy .... które polecac 23.07.07, 21:23 moja żabka chodzi do przedszkola na redaktorską 16, fajna atmosfera miłe opiekunki, cena podobna do okolicznych przedszkoli.Jeśli chcesz coś bliższego to dzwoń pod 0608 320 941- to telefon do właścicielki- udzieli Ci wszystkich informacji Odpowiedz Link Zgłoś
monsiu73 Re: Prywatne OCHOTA lub Włochy .... które polecac 25.07.07, 14:59 mój mały też chodzi na Redaktorską 16,ale jest to raczej żłobek prywatny dla dzieci od 1-go roku życia.Chodzą tam też dzieci 3-4 letnie.Od września ma być podział wiekowy,bo dotąd była jedna grupa mieszana wiekowo. Żłobek jest ok,ale potworne korki i problemy z dojazdem właśnie przy samym żlobku-ciągle zakorkowana Globusowa,Dźwigowa i okolice. Jeśli mieszkasz w bliskiej okolicy i nie musisz dowozić autem dziecka,to śmiało można polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
wmk75 Re: Prywatne OCHOTA lub Włochy .... które polecac 27.07.07, 13:09 A ja polecam Motylka na Włodarzewskiej. Moje dziecko chodzi tam od września 06. Początki wydawały mi się bardzo trudne, bo moje dziecko przez dwa tygodnie zajęć adaptacyjnych nie chciało zostać samo nawet na 15 minut. Od 1 września byliśmy zmuszeni zostawić go na 6 h i...od tego samego dnia zadziałało. Panie świetnie zajęły się maluchami, grupa też jest bardzo zgrana...dzieci bardzo się lubią i teaz wakacje kiedy jest ich mniej bardzo tęsknią za sobą. Niektórym nie odpowiada brak kuchni na miejscu. Jedzenie jest dowożone z cateringu LOTowskiego. Nie narzekam na jadłospis a mojemu dziecku zazwyczaj wszystko smakuje. Dzieci wychodzą na plac zabaw w przedszkolu (są nowe zabawki ogrodowe) lub do pobliskiego parku jeśli jest mała grupka (np. zimą dzieci chodziły na górkę szczęśliwicką). W przedszkolu są różne zajęcia dodatkowe - teraz latem basen, balet-wliczone w czesne, np. w czerwcu dzieci miały wycieczkę do stadniny koni na Czerniakowskiej. W przedszkolu jest ochrona. Odpowiedz Link Zgłoś
papuga_10 Nie Motylek 27.07.07, 20:46 Chodzi o przedszkole przy Włodarzewskiej. Nie polecam i pojawiło się więcej negatywnych opinii na tym Froum. Odpowiedz Link Zgłoś
rolka.ka Re: Prywatne OCHOTA lub Włochy .... które polecac 31.07.07, 16:22 prosze o pomoc w wyborze przedszkola ochota włochy.Najbardziej interesowała by mnie włodarzewska Odpowiedz Link Zgłoś
tata-miki tylko nie Włodarzewska 31.07.07, 19:49 Witam, szukaj innych przedszkoli trochę ich jest. Nawet jakbyś miała dojeżdżać gdzieś dalej to z Włodarzewską daj sobie spokój, naobiecują ci niewiadomo czego a tego nie zrealizują. Opieka jak opieka krzywdy dzieciom nie robią ale mam wrażenie że pracę traktują jako zło konieczne. poczytaj sobie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=587&w=64750188&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś