survvivve 11.04.08, 15:33 ktokolwiek widział ? ktokolwiek wie?... coś na jego temat? z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.silenter Re: Przedszkole 36, ul. Nowy Świat 43, Warszawa 11.04.08, 15:37 To było nasze przedszkole II wyboru. Podobno jest w porządku - wiem bo dużo moich znajomych z pracy ma tam dzieci i nie narzeka. Miła pani dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
survvivve ania.silenter-dziekuję 11.04.08, 15:44 dziekuję...my także mamy tam blisko z pracy...to było nasze 6 z 8 )) dziekuje raz jeszcze i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
survvivve podbijam wątek 11.04.08, 21:00 cy może ktoś jeszcze sie tam zakwalifikował ? Odpowiedz Link Zgłoś
pepa2008 Re: Przedszkole 36, ul. Nowy Świat 43, Warszawa 16.04.08, 09:18 Moje córeczka zakwalifikowała się do tego przedszkola. Jestem zadowolona, ponieważ będzie ona 3 pokoleniem Chodził tu mój tato i jego siostra, mój stryjeczny brat, mój rodzony brat i ja. Oczywiście zmieniła się kadra, ale dzisiaj rozmawiałam z panią dyrektor, która wydała mi się bardzo miłą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
almasia Re: Przedszkole 36, ul. Nowy Świat 43, Warszawa 16.04.08, 09:56 My tez zostalismy zakwalifikowani na Nowy Świat. Znajomych dziecko tam chodziło, naprawdę bardzo polecaja przedszkole. A pani dyrektor rzeczywiście bardzo sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś