matka15 08.09.03, 19:04 kochani rodzice powiedzcie mi coś o misiu na tarchominie na ulicy okienko z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysia_mama_wiktorka Re: miś na tarchominie 08.09.03, 19:51 Misia na Tarchominie pomagala zalozyć wlascicielka przedszkola do którego chodzi moj synek. Kiedys mi mowila, ze poleca to przedszkole, bo wie dokladnie jak ono funkcjonuje i kto tam zarzadza. Niestety nic wiecej nie wiem ale patrzac na przedszkole do ktorego chodzi moj syn, to raczej bylabym spokojna o opieke w Misiu) pozdrawiam, Paulina mama Wiktorka Odpowiedz Link Zgłoś
rudzik3 Re: miś na tarchominie 11.09.03, 20:49 Moja córka chodzi tam od początku września. Wybraliśmy go spośród wielu oglądanych w okolicy i wybraliśmy nie zważając na mało miejsca i minimalny plac zabaw. Podobali nam się ludzie. Mała jest tam jeszcze krótko, ale na razie wygląda, że jest w porządku. Podoba mi się, że dzieciaki traktowane są bardzo indywidualnie. Zaniosłam córce różne ciuchy i zawsze zastaję ją na placu zabaw ubraną dokładnie zależnie od pogody i tak, jak sama bym ją ubrała. Opiekunka grupy zauważyła, gdy córka miała gorszy dzień, mała zawsze też może się do niej przytulić, jeśli ma taką potrzebę. To dopiero początki, więc trudno powiedzieć mi9 coś więcej, ale na razie wygląda na to, że nie pomyliliśmy się. Pozdrowienia i udanych wyborów. Rudzik Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka_edziecko Re: miś na tarchominie-od moderatora 15.09.03, 00:40 Odsyłam do Uwag moderatora... Ponieważ są już odpowiedzi, kasować nie będę, ale watek zamykam. Odpowiedz Link Zgłoś