Dodaj do ulubionych

Przedszkole Pinokio - Kraków

12.05.08, 08:47
Witam, bardzo proszę o opinie na temat prywatnego przedszkola
Pinokio na ul. Bukszpanowej w Krakowie.
Z góry wielkie dzięki
Obserwuj wątek
    • malgorzata508 Re: Przedszkole Pinokio - Kraków 28.04.15, 21:12
      Moim zdaniem przytulniej i spokojniej jest w Bajecznej Krainie przy ul. wł. Jagiełły też opodal Przedszkola Pinokio, chodzi tam moje dziecko i jest tylko jedna grupa dzieci do 10 osób. Panie mają czas dla każdego dziecka i robią różne prace plastyczne, kuchenne itp. Czesne też niskie ok 300 zł za całodzienny pobyt - Pani Dyrektor jest skłonna zniżyć cenę dla dziecka które przyprowadzi rówieśnika lub jak dziecko chodzi pow 5 h.
      • lolka-1988 Re: Przedszkole Pinokio - Kraków 20.05.15, 19:16
        Zdecydowanie polecam PINOKIO, stałam przed wyborem Bajkowej Krainy i PINOKIO - wybrałam PINOKIO i nie żałuję! Dzieci mają przede wszystkim bezpieczny ogródek (w bajkowej krainie nie ma ogródka), pinokio jest położone daleko od ulicy, trzy grupy wiekowe to moim zdaniem atut bo nie wyobrażam sobie 3 letniej córki która jest w grupie z 6 letnimi dziećmi. 'Czas dla każdego dziecka ' - powinny mieć Panie w każdym przedszkolu. PINOKIO ma renomę w okolicy, świetnie przygotowane dzieci do pierwszej klasy to ich sukces - i na tym również mi zależy. Pani Dyrektor z długim pedagogicznym stażem. Cena do 5 godzin 330zł w tym wszystkie zajęcia których mają mnóstwo, wiem że jest zniżka dla rodzeństwa. W przedszkolu panuje rodzinna atmosfera. Nie mówię że Bajkowa Kraina jest zła, ale PINOKIO u mnie wygrało. Pozdrawiam wszystkie mamy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka