marze-na 05.08.08, 09:06 Bardzo prosze o opinie na temat przedszkola MISIO na Modlińskiej (przy Ulrichu). Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marze-na Re: Misio na Modlińskiej Warszawa 06.08.08, 12:51 Podbijam. Bo cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda3001 Re: Misio na Modlińskiej Warszawa 08.08.08, 11:56 Ja również podbijam. Chcę zapisać tam mojego synka na przyszły rok. Byłam tam przedwczoraj osobiście. Wrażenia dobre, ale proszę o opinie mam, które posłały tam swoje maluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
horneta Re: Misio na Modlińskiej Warszawa 08.08.08, 13:59 Ja wprawdzie napiszę nie swoje doświadczenia, ale mówila mi o tym przedszkolu koleżanka, ktora rekomendowała je mówiąc, że pani właścicielka (kierowniczka) jest bardzo zaangazowana i przynosi dzieciom świerze warzywa ze swojego ogródka. ogólnie była zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda3001 Re: Misio na Modlińskiej Warszawa 12.08.08, 09:45 Dziękuję. A może któraś mama mogłaby napisać coś więcej...? Odpowiedz Link Zgłoś
marze-na Re: Misio na Modlińskiej Warszawa 12.08.08, 20:16 podbijam i czekam na odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
barakudaa Re: Misio na Modlińskiej Warszawa 13.08.08, 08:16 Swietne wyposazenie,swietne zabawki,swietne jedzenie,świetna dyrektorka,panie idealne......uwierzysz obcej osobie? Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda3001 :((( ......... 13.08.08, 09:26 Niepoważna odpowiedź. Osoby chcące się czegoś dowiedzieć o danym przedszkolu oczekują na prawdę na szczere odpowiedzi. W tym wypadku, aż emanuje od "barakudyy" brak poszanowania osób pytających. Po co więc odpowiadasz, jak pewnie Twoje dziecko nigdy nie chodziło, ani nie chodzi do tego przedszkola (jeżeli w ogóle masz dziecko...) Odpowiedz Link Zgłoś
barakudaa Re: :((( ......... 13.08.08, 12:31 Poczytaj sobie wiekszosc posyow o prywatnych przedszkolach.Czesc osob zachwala a cześć odradza,wrecz sa klotnie rodzicow.A jak jest dobra opinia to zawsze podejrzewa sie o jej wystawienie personel....hahahaha.... Odpowiedz Link Zgłoś
marze-na Re: Misio na Modlińskiej Warszawa 13.08.08, 21:46 To jak inaczej można sprawdzić przedszkole. ja bym sie tam zapisała, ale chyba mnie nie przyjma. Dlatego właśie pisze, bo może ktoś sie trafi, kto napisze prawde. Tylko jak to spradzic. No cóż wszyscy nie kłamia. Wierzę w dobrą wolę ludzi . Odpowiedz Link Zgłoś
ulululu77 Re: Misio na Modlińskiej Warszawa 15.08.08, 19:25 Nie znam opinii przedszkolaków i ich mam, ale jak tam byłam w lutym szukając przedszkola dla swojej córki, to odpadło po pierwszej wizycie 1. W przedszkolu było przeraźliwie zimno - przedszkolaki akurat wracały ze spaceru, więc może była to kwestia wietrzenia podczas ich nieobecności, choć mi przyszły do głowy od razu oszczędności na ogrzewaniu (pani dyrektor była grubo opatulona). Zresztą to chyba średnio dobrze jak dzieciaki wracają ze spaceru zimą do takiego wymrożonego wnętrza (choć zziębnięte mocno raczej nie były, zima była łagodna )? 2. Był tam mały pokoik, w którym przebywa dziecko do czasu odebrania przez rodziców, jeśli w czasie pobytu w przedszkolu dostanie temperatury, wysypki sugerującej chorobę zakaźną itp. Idea jak najbardziej godna poparcia, ale moje dziecko zamkniete choćby przez 5 minut w tym pokoju (wielkość, wyposażenie) miałoby chyba koszmary przez najbliższy tydzień. Nie dopytywałam, czy dziecko przebywa tam z opiekunką, czy samo. 3. Nie pamiętam już dokładnie, ale chyba nie jest czynne w wakacje 4. Ogólnie mało zachęcające wnętrze i otoczenie Oczywiście to jest moja opinia i to sprzed pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin491 Re: Misio na Modlińskiej Warszawa 11.01.14, 08:31 nie polecam przedszkola MISIO!!! Jest 1 osoba na grupę 20 dzieci, pani dyrektor robiąca 'sztuczne tło' kiedy przychodzą rodzice, dzieci nie mają zapewnionej odpowiedniej opieki. Miejcie to na uwadze drodzy rodzice! Odpowiedz Link Zgłoś