zosanka 09.08.07, 14:54 czy ktoś organizował lub był na jakiejś większej imprezie (wesele, bankiet) w restauracji Nad Dachami? Jak wyglądała organizacja, jaka była atmosfera itp? Z góry dziękuję za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: betsi Re: Restauracja Nad Dachami IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.08.07, 12:11 Witam, osobiście nie byłam, ale koleżanka była tam na przyjęciu weselnym znajomej. Niestety niezbyt jej się podobało, niewiele jedzenia, za to piękna zastawa stołowa i w rezultacie sporo gości wyszło z wesela głodnych. Być może to też kwestia wyboru mniej lub bardziej obfitego menu, a na uroczystość typu wesele menu przecież można ustalić z szefem kuchni samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
zosanka Re: Restauracja Nad Dachami 10.08.07, 17:17 a czy od strony organizacyjnej wszystko było w porządku? Obsługa była miła i kompetentna, nie trzeba było się o wszytko prosić? Jedzenie smaczne? Bo ilość potraw jest rzeczywiście kwestią do ustalenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betsi Re: Restauracja Nad Dachami IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.08.07, 18:39 Z opinii koleżanki, będącej tam na weselu jedzenie było smaczne, ale było go mało. Organizacja w porządku, ładny wystrój, obsługa też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaM Re: Restauracja Nad Dachami IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.08.07, 09:36 Dwa razy byłam tam na imprezie zamknietej, obsluga i wystroj rzeczywiscie OK, choc co do potraw zrazili mnie do siebie, mimo ze bylam tam wczesniej częstym gosciem; na przystawke byly slimaki a raczej ususzone skorupki a do tego wielkie kromki pszennego chleba, poledwica, ktora miala byc krwista byla podeszwa. Obsluga w ogóle nie poczuwala sie do winy, malo tego powiedzieli, ze szef kuchni jest zajety i nie bedzie z nikim rozmawial. Masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliveinchains Re: Restauracja Nad Dachami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 14:56 Sam się zastanawialem ponad 2 lata temu nad weselem..jeśli zapraszasz 30 osób to spoko (zrezygnowaliśmy z tego względu na rzecz Patrii śp - u nas było ponad 70), latem jak nie pada można siedzieć na tarasie, ale minusem jest kuchnia, z której zapach mogą przylatywać do sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dach Re: Restauracja Nad Dachami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 11:40 niestety obsłga nieprofesjonalna, dania sa coraz gorsze. Obsludze chyba przeszkadzaja klienci. Odpowiedz Link Zgłoś