Dodaj do ulubionych

przedszkole_Tarchomin

26.10.08, 18:06
Wiem że było dużo wątków ale dawno temu,a chodzi mi o aktualne
informacje,interesuje mnie zwłaszcza Przedszkole Leśne,Klub Misia Bo,Smerf(na
Aluzyjnej),Wonderland,Wyspa Skarbów.Zależy mi na informacjach bo mam kilka dni
na wybór przedszkola dla synka a wybór jest bardzo ciężki.A moze jeszcze
jakieś inne przedszkole warte jest uwagi??? Wszystkim dziękuje za ewentualne
odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • kocianna Re: przedszkole_Tarchomin 26.10.08, 18:57
      Wyspa Skarbów - w mojej już nie ma miejsc, może są jeszcze w filii na Pasłęckiej.
      + oddane "ciocie", ciekawy program, angielski w cenie, dodatkowo aikido i tańce,
      smaczne jedzenie (choć katering), na Erazma prawie własny plac zabaw, czysty i
      zadbany, podgląd internetowy

- na Erazma - dość małe pomieszczenia, stosunkowo mało wycieczek albo innych
      atrakcji dla dzieci (w zeszłym roku była jedna wycieczka i ze trzy razy
      zaproszeni goście do przedszkola, w tym roku od września był raz teatrzyk i raz
      cyrk - a w przedszkolu "u cioci gosi" dzieci mają wyjazdy do teatru albo do zoo
      albo do muzeum co dwa tygodnie!!!)

Klub Misia Bo - mnie się nie spodobało, być może to tylko pierwsze wrażenie -
      ciemne, nieprzyjemne pomieszczenie, którego większą część zajmuje basen z
      kulkami, oświetlone głównie elektrycznie, Panie nie bardzo wiedziały, dlaczego
      chcę OBEJRZEĆ przedszkole i pokazywały je mnie, a nie mojemu dziecku. Jedna,
      niewielka łazienka niezapewniająca intymności, bardzo akustyczna (dzieci jedzące
      podwieczorek słyszą, jak kolega robi kupę).
      • kwrzosek1 do kocianna 26.10.08, 22:26
        filia Wyspy Skarbów na Pasłęckiej??? pierwsze słyszę,lokalizacyjnie
        byoby super,czy masz może namiary ???/
        • kocianna Re: do kocianna 27.10.08, 09:41
          W ciągu najbliższych paru dni nie będę w przedszkolu, ale spróbuj zadzwonić do
          kierowniczki z Erazma 226768848, może będzie coś wiedziała. Wydaje mi się, ze to
          "domkowa" a nie "blokowa" część Pasłęckiej. Nie wiem, czy ono zostało otworzone,
          ale taka informacja wisiała u nas na tablicy ogłoszeń.
          • kwrzosek1 Re: do kocianna 27.10.08, 13:43
            dzieki za informacje,dzwoniłam i faktycznie na Erazma nie ma miejsc,może coś się
            zwolni wkróce no ale my potrzebujemy zacząć adaptacje od 3 listopada,a Pasłęcka
            ruszy ale nie wiadomo kiedy,narazie czekają na pozwolenia...szkoda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka