wpam 12.01.09, 18:00 Witam, Chcę tam zapisać dziecko, proszę o aktualne opinie na temat przedszkola Baśniowy Dom, ul. Balonowa, Mokotów. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sevilla1974 Re: Baśniowy dom na Balonowej 10.02.09, 21:30 podbijam. tez mnie to bardzo interesuje. moze ktos sie wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś
buba100 Re: Baśniowy dom na Balonowej 15.02.09, 21:54 Kopiuje sowja odpowiedz na Twoje pytanie zadane w innym poscie. Moje dziecko chodzi juz 2 rok do Basniowego Domu. Przedszkole polecam, ze względu na panie wychowawczynie - zaradne, lubiące dzieci, angazujace się. Zajęcia w porządku , równiez te dodatkowe, choć drogie angielski super, moja mała zna coraz więcej słów, rozumie co się do niej mówi po angielsku 9oczywiście proste, codzinne tematy). Troche na poczatka było słabo z komunikacją z Dyrekcją, ale odkąd sie zmieniła od tego roku szkolnego jest o wiele lepiej. Jestem ciekawa jaką wysokość czesnego podali Ci na spotkaniu w Basniwoym Domu ? Bo czesne sie dość często zmienia (zreszta nie tylko w tym przedszkolu, w prywatnych jest to norma), na co my rodzice nie mamy wpływu Ale polecam Odpowiedz Link Zgłoś
woda42 Re: Baśniowy dom na Balonowej 09.02.17, 16:55 Może ktoś napisze świeże opinie o basniowym Domu na Miłobedzkiej? Odpowiedz Link Zgłoś