thesaloniki 25.04.09, 19:29 Zdaje się, że to przedszkole cieszy się złą sławą. Czy ktoś może podać jaką dobrą opinię o tym przedszkolu albo potwierdzić złe opinie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta19.11 Re: ursynów przy Puszczyka 25.04.09, 21:14 Ja również myślałam o tym przedszkolu, ale słyszałam z zaufanego źródła wiele złych opinii na jego temat. Nie chcę tu opisywać, bo zaraz zacznie się kolejna dyskusja nie na temat jakich tu wiele. Jeśli jesteś zainteresowana, to mogę odpisać na maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
boblus Re: ursynów przy Puszczyka 05.05.09, 10:09 Również proszę o info o przedszkolu na Puszczyka. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
thesaloniki Re: ursynów przy Puszczyka 27.04.09, 07:25 napisz please: m_szymanska@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lena_13 Re: ursynów przy Puszczyka 29.04.09, 23:36 Czy ja też mogę poprosić? Moje dziecko tam się dostało, ale nie było to przedzszkole 1 wyboru ;-(. Niestety nie mam żadnych informacji na temat tego przedszkola. anna.boguszewska@op.pl Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_13 Re: ursynów przy Puszczyka 29.04.09, 23:45 Poza tym nie ma na forum Rodziców, którzy mogliby się wypowiedzieć na temat Puszczyka? Jeżeli jest ktokolwiek kogo Dziecko chodzi na Puszczyka - bardzo proszę o podzielenie się opinią na temat przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: ursynów przy Puszczyka 05.03.10, 14:56 Widzę, że wątek "się zaniedbał" i kurzem pokrył, a może budzić zainteresowanie. Mój Syn od września chodzi do tego przedszkola. Krótko mówiąc: jesteśmy *bardzo* zadowoleni. Oto dlaczego: - Dzieci cieszą się świetną profesjonalną opieką, - Wyraźnie widać, że dziecko się rozwija, jego słownik, paleta pojęć bogaci się z dnia na dzień, - W sytuacjach krytycznych (zachorowanie dziecka, drobny wypadek etc.) przedszkole reaguje szybko, sprawnie, rozsądnie, - Pani dyrektor jest przychylna rodzicom, a przede wszystkim dzieciom, - Prężnie działa Rada Rodziców, która - we współpracy z przedszkolem - organizuje dla dzieci dodatkowe atrakcje: teatrzyki, wycieczki, - Co kilka miesięcy mamy w przedszkolu dodatkowe uroczystości: z okazji Świąt, Dnia Babci/Dziadka - świetna okazja by Maluchy mogły wykazać się swoimi osiągnięciami, a jednocześnie pobawić; dla rodziców okazja by powzruszać się - Przedszkole jest czyste, zadbane, zabawek, książek jest dość, są one utrzymywane w dobrym stanie, wyraźnie widać dbałość przedszkola o to co ma do dyspozycji, - Posiłki są uczciwe, urozmaicone (kiedy czytam menu, niejednokrotnie mam ochotę przyłączyć się do dziatwy hihi). Mój pean może zabrzmieć jak PR-owska wypowiedź kogoś z kierownictwa przedszkola; nic na to nie poradzę Po prostu jestem zadowolonym rodzicem. I najważniejsze: Mój Synek z chętnie, z radością i prawdziwą przyjemnością maszeruje do przedszkola. To dla mnie najważniejsza rekomendacja! Pozdrawiam, g. Odpowiedz Link Zgłoś