zaczek13 05.06.09, 21:58 Czy ktoś coś może napisać na temat tego przedszkola, będe wdzięczna za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.sz31 Re: Lenkowo Kraków 23.06.09, 09:34 Zapisałam synka do tego przedszkola. Ostateczną decyzję o zapisie podjęłam po dniu otwartym, który organizowali. Nowy budynek, świetna kadra. Wszytko na wysokim poziomie. Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
zaczek13 Re: Lenkowo Kraków 23.06.09, 21:25 a jak z opłatami czy jest jakieś wpisowe, czy dużo chętnych i czy mają jakis ogródek dla dzieci bo ciężko mi sie tam wybrać w tygodniu a dzień otwarty przegapiłam Odpowiedz Link Zgłoś
aga.sz31 Re: Lenkowo Kraków 25.06.09, 08:44 Z rozmów wynikało, że sporo z tych osób, które były na dniu otwartym już zapisało swoje dzieci lub miało zamiar to zrobic. Nie wiem czy są jeszcze miejsca- najlepiej tam zadzwonić. Wpisowe to 500 zł. A reszta opłat zależy od tego na ile godzin dziecko ma przyjść do przedszkola. Jeśli chodzi o plac zabaw to nie ma jeszcze sprzętu ale jest wygospodarowane na to miejsce więc pewnie lada dzień coś się pojawi Odpowiedz Link Zgłoś
anitta30 Re: Lenkowo Kraków 25.06.09, 14:49 zaczek13 napisała: > Czy ktoś coś może napisać na temat tego przedszkola, będe wdzięczna > za info Ja niestety nie byłam na dniu otwartym ale zapisałam już swoją córę. Budynek robi wrażenie, ciekawa oferta. Żałuje tylko, ze nie miałam okazji widzieć jeszcze opiekunek w akcji Odpowiedz Link Zgłoś