zocha16 16.07.09, 10:15 Witam, czy któraś z Was drogie mamy posyła może dziecko do przedszkola w Warszawie nr 37 na Szlenkierów. Byłabym wdzięczna za każdą opinię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zocha16 Re: Szlenkierów Warszawa 24.08.09, 16:27 ponawiam pytanie. Czy na prawdę nie ma żadnej mamy której dziecko uczęszcza do tego przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: Szlenkierów Warszawa 24.08.09, 20:25 Moje dziecko NIE chodziło na Szlenkierów. Ale bardzo chciało. Podziwiamy czasem z okna przychodni, jak bawią się tam dzieci. Chodziła córeczka znajomej, dziecko z lekką dysfunkcją (bo to przedszk. z oddz. integracyjnymi), przeniesione ze zwykłego przedszkola. Znajoma baaaardzo chwaliła. Mimo przeprowadzki na Targówek dowoziła dziecko na Wolę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zocha16 Re: Szlenkierów Warszawa 25.08.09, 10:27 wielkie dzięki za odpowiedź. Mój młody też ma dysfunkcje, w związku z tym staramy sie o przyjęcie go tam (przedszkole zostało nam polecone), no i chciałam sprawdzić, czy może jeszcze inne mamy polecają tą placówkę Odpowiedz Link Zgłoś