menadka 10.02.04, 14:01 Czy ktoś wie czy i gdzie we Wrocławiu jest USG 3D ?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewek3 Re: Wrocław - USG 3D 10.02.04, 22:28 Prawdopodobnie w Poliklinice Na Grobli,tj.Plac Hirszfelda, tel338 00 78. Jak się czegoś konkretnego dowiesz, to daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Wrocław - USG 3D 11.02.04, 09:37 jets na Krynickiej,jak bede miala dokladne namiary to dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Re: Wrocław - USG 3D 11.02.04, 12:19 Zadzwoniłam Na Groblę, ale niestety nie mają 3D. Może Gosia znajdzie namiar na Krynicką. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewek3 Re: Wrocław - USG 3D 11.02.04, 18:24 Na Krynickiej nie ma na 100%. Prawdopodobnie chodziło o Dolnośląskie Centrum Ginekologii. Mam tam swojego lekarza prowadzącego-Markuszewski, dzwoniłam tam przed chwilą, babka powiedziała ze nie ma takiego usg we wrocławiu, pacjentki jeżdzą do Warszawy. Szkoda, takie duze miasto, mogliby nieżle zarobic, ze tez niky nie wpadł na ten pomysł...Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
smiala1 Re: Wrocław - USG 3D 12.02.04, 13:34 Dziewczyny ja sie wlasnie dzis zapisalam na takowe badanie. Jest to przychodnia kolejowa na ul.Joanitow 10/12 W kazy czwartek po poludniu przyjezdza lakarz ginekolog i robi badania. Koszt to okolo 75zł Dzwoncie pod numer 601565377 i umawiajcie sie Ja ide za tydzien, dam znac jak bylo. Pozdrowka! Patrycja i 32 tygodniowa Tati Odpowiedz Link Zgłoś
ewek3 Re: Wrocław - USG 3D 12.02.04, 17:14 Z tym nunerem tel. to chyba kakis kit, zadzwoniłam przed chwilą, odebrał facet i powiedział ze na usg to on mnie nie umówi , ale na cos innego ...owszem,rany... Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Re: Wrocław - USG 3D 12.02.04, 21:01 O kurczę, to było niezłe. Chyba ktoś nas wystawił ) Ja właśnie wróciłam od lekarza, zrobił mi usg dopochwowe (11 tydzień) i widziałam jak moja dzidzia ssała kciuka !!!!!!! Mam na wydruku 2 zdjęcia z paluszkiem w buzi i wyjętym. Cudo. Pozdrawiam, spróbuję jutro zadzwonić do tej przychodni i się czegoś dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ewek3 Re: Wrocław - USG 3D 19.02.04, 19:12 Śmiała, napisz proszę jak było na tym USG. Ja tez zapisałam sie na dzisiaj, ale niestety musiałam zrezygnowac. nAPISZ CZY WARTO, JAK TO WYGLADA, CZY ŁADNE SA ZDJECIA ITP... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Wrocław - USG 3D 13.02.04, 07:57 menadka pochwal się tymi zdjeciami na zobaczcie,jest taki watek,nasze dzidzie w brzuszkach,przy kazji zapraszam do wrzesniowego watku na forum w oczekiwaniu"wrzesień 2004"pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
smiala1 Re: Wrocław - USG 3D 13.02.04, 11:40 Nie wiem o co chodzi, ale ja NAPRAWDE!!!! dzwonilam pod ten nr, odebrala pani i mnie zapisala (mam potwierdzic przybycie dwa dni przed badaniem) Dla pewnosci sprawdzilam jeszcze raz numer i sie zgadza 601565373. Serio nie wiem o co biega Po co bym miala sobie jajka robic???? Odpowiedz Link Zgłoś
smiala1 Re: Wrocław - USG 3D 13.02.04, 11:43 o maaaamammmmma!!!!!!!!!!!!! dziewczyny, BARDZO BARDZO PRZEPRASZAM! dopiero teraz zobaczylam w moim pierwszym poscie, ze ostatnia cyferke pokickalam Strrrrrrasznie mi przykro. Ten nr jest na 100% dobry 601 565 373. Jeszcze raz przepraszam. Zadzwoncie i sie przekonajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Wrocław - USG 3D-do smiali 04.03.04, 10:51 smiala,bylas juz na tym 3d,ja tam zadzwonilam i babka coś podejrzana mi się wydawala,kolezanka zadzwonila pod ten sam nr i ta sama babka odpowiedziala ze to pomyłka,dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
oluncia Re: Wrocław - USG 3D 13.02.04, 19:54 jeśli chodzi o takie USG to pojęcia nie mam, ale mam WIELKĄ PROŚBĘ! Mieszkam we Wrocławiu kilka tygodni i jestem jak dziecko we mgle a właśnie dziś dowiedziałam się, że będę miała dzidzię. Błagam pomocy, do jakiego lekarza mam iść, który jest dobry, jaki szpital wybrać, itd... Pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: Wrocław - USG 3D 13.02.04, 20:21 Ja ci opowiem o moim wyborze. To druga ciąża. Chodzę do dr Jarosza dane www.mediconcept.wroc.pl. Lekarz wspaniały, ale ostatnio ograniczył wizyty i ciężko sie dostać. Jest pod telefonem 24 godziny na dobę i wszyscy przyznają, ze jest najlepszym specem od USG we Wrocławiu. Koszt wizyty 70 zł jeżeli dodatkowo USG z nagrywaniem to 100 zł. Poród będzie w Trzebnicy to 30 km od Wrocławia, szpital zajął 2 miejsce w Akcji Rodzić po ludzku w Polsce. Nie polecam Kamieńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Wrocław - USG 3D 14.02.04, 08:00 ja z kolei polecam dr Floriańskiego z Dyrekcyjnej,prowadził moją pierwszą ciążę,bardzo miło wspominam ten okres i sam poród na Dyrekcyjnej też bardzo dobrze,Dyrekcyjna jest o tyle lepszym szpitalem ze mają tam najlepszy sprzęt i jak się coś odpukać dzieje z maluszkiem to wiozą włąsnie tam,dla mnie anjważniejsze było ,żeby szpital miał sprzęt i dobrych fachowców,co prawda jak czytam to w tej akcji rodzić po ludzku szpital zosta troszkę obsmarowany ale naprawdę nie wiem dlaczego bo kogo nie spytam kto tam rodził to kazdy zachwycony,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
as19 Re: Wrocław - USG 3D 09.07.04, 17:30 Cześć, też chodzę do dr Floriańskiego, niestety ale dowiedziałam się od niego, że nie ma szans aby był przy moim porodzie (nawet prywatnie!) Czy coś Ci może wiadomo na temat opłacania lekarzy lub położnych na Dyrekcyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia do as 10.07.04, 08:44 bez obaw,pierwsza acłą ciaze prowadzilam u Florianskiego i byłam bardzo zadowolona,jesli jestes jego pacjentką anie trafisz akurat z porodem kiedy bedzie miał dżur,nie masz się czego obaiwac bo zostaniesz na pewno dobrze przyjeta,oni tam maja taki uklad,ty sie zajmiesz moja pacjetką a ja Twoja,poloznej nie da rady oplacic ale naprawde trafilam na przesympatyczne babeczki,które mi naprawde duzo pomogły,latały nade mną jakby naprawde dostały w łapę a nie dałam ani za poród ani za opieke ani grosza zycze szczesliwego rozwiazania,jak masz jeszcze jakies pytanka to pisz na gg 5424960 lub na maila malgorzacia@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
halik Re: Wrocław - USG 3D 20.02.04, 12:02 Ja też wybralam szpital w Trzebnicy. Termin mam na 27 kwietnia. Czy mogłabyś podać swój termin? Może się spotkamy na miejscu? Byłoby raźniej.Pozdr. halik Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Wrocław - USG 3D 17.02.04, 09:52 wygląda na to ze namiar który mialam na Krynicką to ten sam lekarz co na Joanitów bo mam ten sam nr tel,dr nazywa się Wojciech Herfurt 0601565373 Odpowiedz Link Zgłoś
sahell Re: Wrocław - USG 3D 19.03.04, 15:35 hej mamuski ja oczywiscie wybieram sie na 3D USG dopiero w 30 tyg bo (jak powiedzial moj lekarz) to najlepszy moment bo wszystko ladnie widac. Jestem w Warszawy i tam takie USG kosztuje 250 zl. (badanie, zdjecie i filmik na CD), dziwie sie ze we Wroclawiu kosztuje tylko 75zl., dla mnie to jakies podejrzane. Powiedzcie jak to badanie wyglada? pozdrowionka sahell Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Wrocław - USG 3D 10.04.04, 09:56 zadna z Was nie napisała jak było na wizycie a tak prosiłamw czwartek była moja kolezanka i jets zachwycona,cale badanie trwało 45min,tyle tez ma nagrania,dodatkowo 20 fotek czarno białych i kilka w 3d,za wszystko zapłacila niecałe 100zł.Ja umówiłam się na 3d na 22 kwietnia,będę wtedy w 22 tyg,to najlepszy moment na zbadanie serduszka czy wszystko ok, bada przepływ krwi przez łozysko,cale serducho,stawy itd Odpowiedz Link Zgłoś