Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog Warszawa

28.03.11, 21:08
Witam serdecznie wszystkie ciężarne i mamusie kiss

Bardzo bardzo proszę Was o pomoc. Jestem w 5tc i chciałabym wybrać się do ginekologa. Niestety nie mam doświadczenia w tym względzie (tzn jeśli chodzi o ciążę i dlatego prośba o podanie nazwisk dobrych lekarzy w Warszawie.

Ma dla mnie znaczenie zarówno doświadczenie lekarza jak i kwestie praktyczne (np kwestie zwolnienia , gdybym źle się poczuła - słyszałam, że nie wszyscy lekarze chcą je wystawiać).

I proszę dajcie znać, w jakim szpitalu przyjmuje dany lekarz.

Z góry bardzo Wam dziękuję za pomoc ,

pozdrawiam
Zośka
Obserwuj wątek
    • fiszki Re: Dobry ginekolog Warszawa 28.03.11, 22:59
      ze Świętej Zofii: dr Kukulski (na Łuckiej), dr Radzikowska, dr Dembowiecka-Ochman, dr Padzik-Moczydłowska, dr Zioło (wszyscy przyjmują w Babka Medica) i dr Feduniv - dla mnie najlepszy, już nie pracuje na Żelaznej, ale przyjmuje w Babce
      z Madalińskiego dr Agnieszka Czarnecka-Świerkot, z Inflanckiej dr Grzegorz Szewczyk...
      Poszukaj, jest naprawdę wielu dobrych lekarzy.
      • sid8888 Re: Dobry ginekolog Warszawa 28.03.11, 23:42
        z Multimedu Katarzyna Kosińska-Kaczyńska ze szpitala na Starynkiewicza - jest świetna, młoda i kompetentna i do tego super miła!!! Polecam!!!!
        • 2wikki12 Re: Dobry ginekolog Warszawa 29.03.11, 10:22
          Tomasz Lipiński z Karowej bardzo polecam prowadził mi w zeszłym roku ciąże.
          • atsuw Re: Dobry ginekolog Warszawa 29.03.11, 12:35
            Dr Marcin Wieczorek- dla mnie najwspanialszy lekarz. Duza kultura, wiedza i nowoczesne podejscie, jak dla mnie super profesjonalista.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka