Dodaj do ulubionych

Warszawa pessar

18.04.11, 17:08
Dziewczyny podpowiedcie mi proszę. Moja siostra musi kupić pessar i nie wie gdzie można go w Warszawie dostać.
Obserwuj wątek
    • k_katka Re: Warszawa pessar 18.04.11, 18:16
      zamawia sie go przez net gin powinien powiedziec gdzie
      a ja polecam isc na karowa do szpitala trzeba miec skierowanie od gina ale tam wszystko na nfz
      • joshima Re: Warszawa pessar 18.04.11, 18:19
        Z założeniem to nie ma problemu. Chodzi tylko o to gdzie go kupić.
        • k_katka Re: Warszawa pessar 18.04.11, 18:24
          to o tym powinien poinformowac ginekolog, mój mówił ze jest jakas firma zamawia sie przez net i nastepnego dnia przywoza
          a ginekolog powinien powiedziec jaki rozmiar bo sa 3
        • grazyna_s Re: Warszawa pessar 19.04.11, 12:07
          Nie musi kupować! pessarium dostaje się na własność, ale w rożnych szpitalach. Ja dostałam na Karowej. Ale musiałam poleżeć tam w weekend. Podzwońcie po szpitalach i tam można się dowiedzieć gdzie się kupuje a gdzie się dostaje.
          G
    • sloneczko14-05 Re: Warszawa pessar 19.04.11, 10:09
      Witam,
      niedawno miałam zakładany pessar w szpitalu bielańskim, można go kupic w aptece przy tym szpitalu a także w aptece na migdałowej - dokładnego adresu nie znam, takie informacje dostałam w szpitalu, koszt około 160 zł. Można też zamówić przez internet: www.herbich.pl/highres/index.html
      Z tego co wiem najbardziej popularny jest rozmiar 2, ale tu musi się wypowiedzieć lekarz zakłądający.
      Pozdrawiam
    • kasienka_w_25 Re: Warszawa pessar 19.04.11, 12:29
      Można go też kupić w przychodni Babka Medica niedaleko Arkadii.
    • lalcia26 Re: Warszawa pessar 30.05.11, 14:28
      Pewnie już kupiłaś krążek ale może innym przyda się to info. można kupić taki pessar w warszawie w centrum zdrowia kobiet na ul. Migdałowej 10 lok 5 cena 180zł - to jest na ursynowie przy stacji metra natolin,właśnie do nich dzwoniłam więc jest to pewne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka