Dodaj do ulubionych

Warszawa, Szpital Bielański, szkoła rodzenia

13.01.12, 18:34
Witam,

rozważam poród w szpitalu bielańskim. Mam pytanie odnośnie szkoły rodzenia: na stronie www zaznaczone jest że pierwszeństwo przysługuje Paniom objętym jakimś tam programem (do którego ja się nie kwalifikuję). Z waszego doświadczenia - czy jest bardzo duży problem żeby dostać się na wybrany termin? Mnie interesuje termin maj-czerwiec i nie wiem czy należy już teraz się zapisywać czy jeszcze się wstrzymać.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bringmorechocolate Re: Warszawa, Szpital Bielański, szkoła rodzenia 24.01.12, 15:51
      Lista uczestnikow dosc szybko sie zapelnia, wiec radzilabym zadzwonic juz teraz (zwlaszcza jesli chcesz miec mozliwosc wyboru godziny spotkan) - najwyzej dowiesz sie, kiedy dzwonic ponownie. Ja chodzilam tam na zajecia, mimo ze nie bylam objeta programem, wiec mozna sie dostac. Pozdrawiam!
      • videmko Re: Warszawa, Szpital Bielański, szkoła rodzenia 04.02.12, 20:30
        czy mogę prosić o opinię, jak było w szkole rodzenia?
    • kk_1976 Re: Bielański -polozne 15.02.12, 22:05
      czy ktos moglby mi udostepnic namiary na polozne z bielanskiego: pani teresa kosinska i pani barbara aleksandrowicz, moj mail: laura_a@wp.pl; z gory dziekuje, kk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka