mario27 10.06.04, 21:27 Czy ktoś zna dr Sobstyl ze Staszica?. Bede wdzieczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josza Re: dr Sobstyl w Lublinie 13.06.04, 11:15 Ja chodzę do dr Małgorzaty Sobstyl ze szpitala na Staszica. Niestety nie mogę podać żadnych szczegółów, bo byłam u niej dopiero dwa razy. W każdym razie jest bardzo miła i chętnie wyjaśnia wszelkie wątpliwości. Ja chodzę do Luxmedu. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: dr Sobstyl w Lublinie 13.06.04, 18:48 josza napisała: > Ja chodzę do dr Małgorzaty Sobstyl ze szpitala na Staszica. Niestety nie mogę > podać żadnych szczegółów, bo byłam u niej dopiero dwa razy. W każdym razie jest > > bardzo miła i chętnie wyjaśnia wszelkie wątpliwości. Ja chodzę do Luxmedu. Też byłam u niej tylko dwa razy ( potem zdecydowałam się rodzić na Jaczewskiego i zmieniłam lekarza) i moge potwierdzić, ze jest bardzo sympatyczna. O ile po dwóch wizytach można wydawac jakies opinie , to nie mialam do czego się przyczepić i gdybym miała rodzic na Staszica pewnie dalej prowadziłaby moją ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś