Dodaj do ulubionych

Wrocław-Oleśnica

12.11.12, 12:38
Witam,
Rodzę w grudniu i zastanawiam się gdzie się wybrać, termin zaraz przed świętami i zastanawiam się czy Wrocław nie będzie przepełniony.
Jakie macie opinie na temat Borowskiej, Klinik i szpitala w Oleśnicy?
Obserwuj wątek
    • kulka_31 Re: Wrocław-Oleśnica 14.11.12, 10:58
      cześć. Ja urodziłam synka w marcu tego roku w Oleśnicy. Jestem zadowolona z warunków panujących w tym szpitalu. Jeśli masz jakies konkretne pytania, to napisz do mnie maila. Pozdrawiam i życze dużo zdrowia smile
      • raugia Re: Wrocław-Oleśnica 15.11.12, 12:34
        A jakieś opłaty są? Wolałabym rodzić z mężem.
        • kulka_31 Re: Wrocław-Oleśnica 16.11.12, 08:05
          150 zł za poród rodzinny. Nie ma żadnego problemu. Ja miałam poród naturalny i mąż mi towaryszył. Natomiast w przypadku cc mąż może oglądać zabieg z pokoju sąsiadującego z salą operacyjną.
          • niunia19851 Re: Wrocław-Oleśnica 19.11.12, 20:36
            Ja rodziłam w Oleśnicy w 2010 r. i też b. dobrze wspominam wink aa miałam poród rodzinny ale akurat nic nie płaciłam.
    • jugutka Re: Wrocław-Oleśnica 26.11.12, 12:39
      ja w styczniu rodzilam na Brochowie. było super.
      jestem bardzo zadowolona. poród rodzinny (opłata cegielka ile kto da)
      znieczulenie zzo na życzenie. skorzystałam, było super.
      Cudowna położna. Po porodzie dali odpocząć i zabrali dzidziusia na całą noc wink
      Nie było nacisku na karmienie piersią. Zadnego terroru.
      Dostalam jednoosobową sale i mialam świety spokoj smile

polecam..
    • ginger.ale Re: Wrocław-Oleśnica 29.11.12, 15:08
      skoro bierzesz pod uwage Borowską to może i Brochów?
      rodziłam w zeszłym miesiącu na Brochowie, zzo bezpłatne, położna p.Maria SUPER (mimo, że skończyło się cesarką po prawie 10h, to nie zniechęciłam się do porodu sn), nie miałam porodu rodzinnego, ale z tego co pamiętam ordynator przyjmuje we wtorki, żeby się umówic na rodzinny

Wrocław nie będzie "przepełniony", ja rodziłam niedawno, razem z wysypem bożonarodzeniowo-sylwestrowym i było ok, nie odeślą Cię, przynajmniej na Brochowie

pozdrawiam i życzę udanego porodu smile
      • jugutka Re: Wrocław-Oleśnica 29.11.12, 17:27
        Maria byla też ze mna ! Cudowna jest smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka