Dodaj do ulubionych

Cc w sw Annie Piaseczno

10.01.13, 07:43
Czy ktoras z Was miala robione tam cc? Z wyboru i ze wskazan, na zimnio...? Prosze o wszelkie info, jak przebiegalo jaka blizna i jaki dr Wam robil.Mnie prowadzi dr Feduniv i na 99% bede miala cc.Nie bardzo podoba mi sie pomysl zrobienia na 2 tyg przed terminem, bede jeszcze negocjowac.Jak doszlyscie do siebie po takiej cesarce na zimno i przed terminem, czy byl problem z karmieniem, bolem po? Piszcie wszystko co mozecie, kazde info bardzo cenne i z gory dziekujesmile
Obserwuj wątek
    • iwona_woz Re: Cc w sw Annie Piaseczno 10.01.13, 13:16
      Ja nie mialam ale moja kolezanka miala w listopadzie, dr Feduniv, kolezanka nie chciala ryzykowac sn bo pierwsza miala cc. Doplata za cc to ok 4 tys, byla zadowolona, miala robiona chyba 11dni przed czasem. Doplacila sobie za jedynke i na pierwsza noc wziela polozna. Dostala silnych skurczy obkurczajacych macice i zglosila to wiec od razu jej podali silny przeciwbolowy. Tydzien po cc juz wszystko normalnie robila, tylko nie dzwigala. Standardowo zakladaja zwykle szwy, jak chcesz rozpuszczalne to dr Feduniv prosil o przypomnienie przed samym cc, Ona miala rozpuszczalne. Kolezanka byla zadowolona ze na zimno robili jej cc, ze duzo wczesniej przed terminem. Miala stawic sie do Szpitala poprzedniego dnia wieczorem, wtedy odbyla rozmowe z anastezjologiem, ktory za mily i przyjemny nie byl. Natomiast ten ktory ja znieczulal byl bardzo fajny. Znam tyle szczegolow bo ja o to wypytywalam sama mam cc tyle ze w innym Szpitalu wiec bardzo mnie ten temat interesowal. Jak bedziesz na ostatniej wizycie u dr Feduniv to o wszystko wypytaj, to bardzo mily lekarz i odpowiada na wszystkie pytania, takie info dala mi kolezanka. Maz mogl byc przy cc.
      • farfallina35 Re: Cc w sw Annie Piaseczno 10.01.13, 13:51
        Dziekuje Ci bardzo za wiadomosci, to prawda ze dr super.Dziwi mnie, ze jeszcze robia nirmalnymi szwami szycie, tzn pojedynczymi?? To bardzo stare metody i dr juz wie ze chce plastycznie,tak jak mam pierwsza.a wiesz czy podali troche ocy na rozgrzanie macicy? Wlasnie na zimno nie jest fajnie bo macica gorzej sie kurczy.
        Czekam na relacje innych mamusieksmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka