ewa_klonica 21.07.04, 11:28 proszę o opinię na temat tego szpitala - i lekarzy stamtąd. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagmi1 Re: KRAKÓW_RYDYGIERA 23.07.04, 09:37 chodzi ci o ginekologie i położnictwo? jeśli tak to leżałam tam 2 tygodnie na gin, ale to wspolny oddzial, gin i polożnictwo w jednym, jest fajnie nowoczesny szpital warunki super, opieka tez tylko pielęgniarki wspominam troche gorzej (niektore oczywiscie) dziecko jest przy matce one raczej sie nie przejmują maluchami woża je do kąpieli i lepiej sobie samemu dopilnować malucha bo zdarza im się tym łóżeczkim walnąć o sciane ( o zgrozo jak to widziłam), lekarze raczej ok, najfajniejszy był dr Wróżek, młody lekarz ale bardzo sympatyczny i zna się na rzeczy, reszta tez ok, tylko zdarza sie im troche z góry traktować pacjenta zwłaszcza jesli sie nie chodzi do nich prywatnie ( mnie tak jeden potraktował i zrobilam awanture na odziale i od tej pory chodzili jak koło jajka - obiło się o ordynatora), po prostu trzeba swojego pilnować i nie dać się. Ale ogólnie fajny oddział Odpowiedz Link Zgłoś