Dodaj do ulubionych

inflacka polozna

22.04.13, 13:28
dziewczyny czy ktoras moze bedzie tam rodzic i ma jakies namiary na polozną?chcialabym miec pewnosc,ze sie tam dostane i,ze dostane znieczulenie wiec chcialam oplacic polozna a kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac
Obserwuj wątek
    • great.growling.gryzak Re: inflacka polozna 22.04.13, 13:47
      zdaje sie, ze nie mozna sie nie dostac na inflancka. maja taka zasade, ze przyjmuja wszystkich, nawet bez ubezpieczenia itd i nikogo nie odsyłają
      • morenadenna Re: inflacka polozna 22.04.13, 15:32
        no wiesz jak nie bedzie miejsca to gdzie mnie poloza...
        • great.growling.gryzak Re: inflacka polozna 22.04.13, 21:34
          spoko, nie martw sie, az takich tlumow to tam raczej nie ma smile zreszta szpital niedawno przechodzil generalny remont, jest tam calkiem sporo sal do porodow. na wszelki wypadek wybierz tez i inny szpital, w ktorym bys chciala urodzic (sprawdz forum szpitale i strone gdzierodzic.info), inflancka az taka mega super placowka nie jest, zeby za wszelka cene o nia walczyc. tym bardziej, ze nawet oplacona polozna nie gwarantuje miejsca.
          ale jak mowie, nie slyszalam nigdy, zeby z inflanckiej kogokolwiek odeslali. jakby co, mozesz zadzwonic do nich i zapytac co robia w sytuacji przepelnienia.
          • morenadenna Re: inflacka polozna 23.04.13, 11:13
            ok,dziekismile dwoje dzieci urodzilam bez znieczulenia i chce wreszcie mniej bolesnego poroduwink
            • magi710 Re: inflacka polozna 23.04.13, 12:04
              Rok temu rodziłam na inflanckiej z prywatną położną i jestem mega zadowolona smile Teraz też będę rodzić tam i z tą samą położną. Rodziłam bez znieczulenia, a położna naprawdę dużo pomogła, czułam się przy niej bardzo bezpiecznie.
              W 2010r rodziłam synka na Madalińskiego nie miałam wykupionej położnej, dla mnie to koszmar bo synek zmarł crying Zabrakło opieki po porodzie, nikt mi nie wytłumaczył jak przystawić, jak obserwować dziecko, co powinno mnie zaniepokoić.
              Teraz rodzę tylko z prywatną położną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka