pamietka 04.08.04, 16:09 Witam, chciałabym zapytac czy ktoś ma jakieś wrażenia dotyczące dr Katarzyny Skórzewskiej (CM LIM i Karowa)? pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franula Re: dr Skórzewska 04.08.04, 18:09 podobno bardzo dobrze dalekie terminy zapisu więc zrezygnowałam pozdr Fr Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenax Re: dr Skórzewska 04.08.04, 23:22 Chodzi do niej moja kolezanka. Jej przyjaciolka prowadzila u niej ciaze. Podobno bardzo dobra ale dlugie terminy. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
pamietka Re: dr Skórzewska 05.08.04, 10:06 Dzięki za info Ja nie mam na razie problemu z zapisami - miesiac wczesniej zapisuję się (byłam miesięc temu,i od razu zapisałam się na kolejna wizytę - btw dziś). Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Miesiąc wcześniej byłam u innego ginekologa to nie bardzo zainteresował się rozwijającym się zapaleniem przydatków. Dr Skórzewska natychmiast przepisała kurację (o efektach dowiem się dziś). Zleciła USG. Zaprzyjaźniamy się bo chciałabym,żeby moją ciąże (ta jest dopiero w marzeniach prowadził, któś kto zna się na rzeczy a także z kim po prostu dobrze się czuję. Jeszcze raz dzięki za informacje, Pozdarwiam ciepło, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: dr Skórzewska 05.08.04, 10:21 acha na forum "zdrowie kobiety" wrzuć jeje naziwkso dow yszukiwarki, na pewno dużo znajdziesz. Sczególnei był watek lista dobrych ginekologów - tam się pojawiała z opiniami- pozdrawiam F Odpowiedz Link Zgłoś
pru-nella Re: dr Skórzewska 23.08.04, 12:27 po wizycie bylam zadowolona; mila, delikatna.. ale w porownaniu z moja nastepna gin. wypadla kiepsko - stwierdzila stan zapalny, nadzerke, zpisala fure lekow ; nie czulam zeby cos bylo ze mna nie tak wiec dla zweryfikowania tej diagnozy od razu zrobilam cytologie u kogo innego - i wyszla mi 'jedynka' wiec nie wiem skad dr Skorzewska wytrzasnela swoja opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: dr Skórzewska 23.08.04, 22:49 Nie jestem lekarzem ale wydaje mi się, że nadżerka nie wyklucza grupy I w cytologii - ja mam malutką nadżerkę po porodzie a cytologia też wyszła I. Nie wiem jak ze stanem zapalnym? G. Odpowiedz Link Zgłoś