freedom5 30.08.04, 21:49 Czy dr Makowski pracuje w szpitalu na Żelaznej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewablabla Re: dr Makowski 30.08.04, 22:09 Witam Jezeli chodzi o dr. Roberta Makowskiego to pracuje w szpitalu na na Zelaznej,a napewno pracował tam jeszcze w lipcu Pozdrawiam EWa & Julcia 7,10 Odpowiedz Link Zgłoś
freedom5 Re: dr Makowski 30.08.04, 22:11 dzięki wielkie za odpowiedź.Jak myślisz jęsli będę chodziła do niego na USG to będę miała wtedy spore szanse by urodzić w szpitalu na Żelaznej? Odpowiedz Link Zgłoś
ewablabla Re: dr Makowski 30.08.04, 22:16 Trudno mi cokolwiek na ten temat powiedzieć...Ja mam lekarza prowadzącego z Zelaznej,dzieki temu mam duże szanse dostać sie na Zelazną, ale jak to wyjdzie w praniu tego nie wiem ))0 Pozdrawiam Ewa & Julcia 7,10 lilypie.com/cache2/21/03921040.png Odpowiedz Link Zgłoś
freedom5 Re: dr Makowski 30.08.04, 22:22 a wiesz może który lekarz z Żelaznej jest godny polecenia i przyjmuje prywatnie? Którego lekarza Ty masz? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalina Re: dr Makowski 31.08.04, 12:41 Dr Makowski - przesympatyczny młody lekarz, przyjmuje także prywatnie, w takim kombinacie kilku gabinetów przy Łuckiej. Jest bardzo fachowy i delikatny. Wykrył u mnie ciążę pozamaciczną, co skończyło się laparoskopią oszczędzającą jajowód. Polecam dr Agnieszkę Tymińską - chodzę do niej prywatnie na Łucką, ale przyjmuje też w przyszpitalnej na Żelaznej. Bardzo miła, kompetentna, prowadziła moją ciążę dwa lata temu. Nie wiem, jaka jest przy porodzie, bo rodziłam tylko z położną. Odpowiedz Link Zgłoś
freedom5 Re: dr Makowski 31.08.04, 14:53 Dzięki za informację.Bardzo mi pomogłaś.Ogromne buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś