asiam77 13.09.04, 13:48 Czy ciążę którejś z Was prowadził dr Zabrotowicz ze szpitala na Karowej? Co możecie o nim powiedzieć? Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Dziękuję i pozdrawiam razem z moją 12-tyg. fasolką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nyx Re: dr Zabrotowicz - Karowa 20.09.04, 12:04 czesc. wprawdzie nie jestem w ciazy, ale jestem pod opieka dr Zabrotowicza od marca 2003. trafilam do niego z hiperprolaktynemia i paroma innymi zaburzeniami hormonalnymi, calkiem przypadkiem akurat do niego, bo akurat tego dnia mial dyzur w klinice. i przyznam szczerze, zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie - rzetelny, kompetentny, przeprowadzil prawie godzinny wywiad, czego nie moge powiedziec o zadnym poprzednim lekarzu. do tego przejmuje sie pacjentem i odpowiada na niezliczone ilosci moich pytan, bez zniecierpliwienia, za to z usmiechem wyjatkowo fajny lekarz. jesli dzis jestem prawie zdrowa i przyszly dzidzius staje sie coraz bardziej realny, to smialo moge powiedziec ze wlasnie dzieki dr Zabrotowiczowi. oprocz Karowej przyjmuje tez w Pruszkowie na Kubusie Puchatka w DOM MED czy jakos tak... mysle, ze do Twojej ciazy podejdzie tak samo, jak podchodzi do swoich pacjentek w klinice endokrynologicznej, czyli fachowo, z empatia i zyczliwoscia pozdrawiam Cie serdecznie, nyx Odpowiedz Link Zgłoś