rado11 22.10.04, 11:38 Jak tam jest? Podobno obecnie jest tam lepiej niz w Rydygierze w Łodzi, gdzie urodził sie w 2001 roku nasz synek (nie było najgorzej). Pozdrawiam Radek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monialisia Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 28.10.04, 12:25 Słyszałam dużo dobrych opinii na temat Jordana. Mam też kontakt prywatnie do jednego z lekarzy. Planuję wypróbować ten szpital i byłabym wdzięczna za wszelkie opinie i wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś
rado11 Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 29.10.04, 09:15 Witam. Byliśmy oglądać szpital we wtorek 26.10. Bardzo miłe wrażenia. Są dwie (prywatne) fajne sale przedporodowe - koszt 200 zł. Bardzo miła połozna - oprowadziła nas po oddziale, wszystko pokazała i objasniła. Raczej się zdecydujemy. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ayam24 Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 29.10.04, 20:23 witam!! a ja tam rodzilam,znaczy mialam cc dwa m-ce temu,ale troszke czasu na porodowce spedzilam i z reka na sercu polecam ten szpital.polozne bardzo sympatyczne i pomocne,na lekarzy tez nie narzekam.mam tylko zal,ze tak dlugo czekalam na te cesarke,dwa tygodnie po terminie,po 11 godzinach skurczy...no,ale chcieli dobrze.dzidzia zdrowa i to najwazniejsze.jak bedziecie miec jakies pytania to z checia odpowiem:GG 4324903) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michatka Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 01.11.04, 21:21 witam rodziłam w jordanie dwa razy - w 2001 i marcu tego roku goraco ten szpital wszystkim polecam - świetne położne i opieka - no i kameralna atmosfera w pierwszej ciązy chodziłam też do tamtejszej szkoły rodzenia - bardzo OK pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
monialisia Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 03.11.04, 09:50 Dziewczyny, z jakim lekarzem miałyście tam do czynienia? Odpowiedz Link Zgłoś
ayam24 Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 03.11.04, 20:45 witam! moja ciaze prowadzila pani doktor Łukaszyk-Wojciechowska,ma czasem dyzury w Jordanie.a ciecie robilo mi dwoch panow lekarzy-jeden chyba nazwisko Bobin,a drugi Banaszkiewicz czy jakos tam-bardzo mily i fajny lekarz) pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
monialisia Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 04.11.04, 08:02 Gdzie przyjmuje dr Łukaszyk-Wojciechowska? Czy to prawda, że jest problem ze znieczuleniem w JORDANIE? Odpowiedz Link Zgłoś
czajka30 Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 16.11.04, 12:10 Hej, też z całego serca polecam ten szpital Nie mam zastrzeżeń do nikogo z personelu. Dr Wojciechowska przyjmuje w poradni rejonowej na Marnarskiej ( blisko Wojska Polskiego) ale są długie kolejki, prywatny gabinet ma na Marysińskiej drugi czy trzeci dom od inflanckiej. Uważam , że to świetny lekarz, chodziłam do niej w ciąży, cięcie robił lekarz z Jordana dr Krzyżanowski- chyba- rewelacja- szybciej doszłam do siebie niż po pierwszym porodzie "siłami i drogami natury". Ja miałam umówione, że nawet jeżeli będę rodzić"dołem" to będę miała znieczulenie zewnątrzponowe- trzeba porozmawiać z lekarzem, płaci się wtedy chyba jakąś sumę szpitalowi. A szpital jeszcze raz z całego serca polecam- położne są fenomenalne. Mam porównanie z Matką Polką i Madurowiczem. Trzymaj się jak chcesz to postaram się zdobyć telefon do dr Wojciechowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.carrera Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 16.11.04, 13:10 ja po porodzie zaczęłam chodzić do dr. Wojciechowskiej, super lekarz, mam nr. tel.659 96 02 Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
mw115 Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 16.11.04, 14:25 Ja mialam problem ze znieczuleniem w Jordanie. Nie dostałam go po prostu bez ŻADNYCH przyczyn natury medycznej. Bylam wymordowana porodem, bo mialam bolesne skurcze, na dodatek połozna nacięła mnie nie na skurczu- bolało jak... Synek urodzil sie w zamartwicy, z niedotlenieniem, 3 p-kt apgar. Sam poród wspominam jako KOSZMAR. I z calego serca przestzregam przed lekarzem który był przy moim porodzie- dkotor Puto. Koszmarny lekarz. Niedelikatny, niemily i wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
1970agat Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 17.11.04, 22:01 Z tego co wiem to w Jordanie kwestię znieczulenia na życzenie trzeba ustalić wcześniej z lekarzem prowadzącym (tak było w 2001, kiedy urodził się mój Misio) no i znieczulenie wtedy kosztowało (nie wim ile). Ja miałam cc. Wszystko było OK - opieka w porządku tylko warunki sanitarne kiepskie - na cały oddział 2 prysznice, i daleko od sali dla kobiet po cc. Ja chodziłam do dr Wilińskiego i byłam zadowolona. Jeśli ktoś chce wiedzieć coś więcej to słuźę na priva. Odpowiedz Link Zgłoś