Dodaj do ulubionych

PRZYRODNICZA w Łodzi

22.10.04, 11:38
Jak tam jest? Podobno obecnie jest tam lepiej niz w Rydygierze w Łodzi, gdzie
urodził sie w 2001 roku nasz synek (nie było najgorzej).
Pozdrawiam Radek
Obserwuj wątek
    • monialisia Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 28.10.04, 12:25
      Słyszałam dużo dobrych opinii na temat Jordana. Mam też kontakt prywatnie do
      jednego z lekarzy. Planuję wypróbować ten szpital i byłabym wdzięczna za
      wszelkie opinie i wskazówki
      • rado11 Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 29.10.04, 09:15
        Witam. Byliśmy oglądać szpital we wtorek 26.10. Bardzo miłe wrażenia. Są dwie
        (prywatne) fajne sale przedporodowe - koszt 200 zł. Bardzo miła połozna -
        oprowadziła nas po oddziale, wszystko pokazała i objasniła. Raczej się
        zdecydujemy. Pozdrawiamy.
        • ayam24 Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 29.10.04, 20:23
          witam!!
          a ja tam rodzilam,znaczy mialam cc dwa m-ce temu,ale troszke czasu na porodowce
          spedzilam i z reka na sercu polecam ten szpital.polozne bardzo sympatyczne i
          pomocne,na lekarzy tez nie narzekam.mam tylko zal,ze tak dlugo czekalam na te
          cesarke,dwa tygodnie po terminie,po 11 godzinach skurczy...no,ale chcieli
          dobrze.dzidzia zdrowa i to najwazniejsze.jak bedziecie miec jakies pytania to z
          checia odpowiem:GG 4324903smile)
          pozdrawiam
    • michatka Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 01.11.04, 21:21
      witam
      rodziłam w jordanie dwa razy - w 2001 i marcu tego roku
      goraco ten szpital wszystkim polecam - świetne położne i opieka - no i
      kameralna atmosfera
      w pierwszej ciązy chodziłam też do tamtejszej szkoły rodzenia - bardzo OK
      pozdrawiam
      Ania
      • monialisia Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 03.11.04, 09:50
        Dziewczyny, z jakim lekarzem miałyście tam do czynienia?
        • ayam24 Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 03.11.04, 20:45
          witam!
          moja ciaze prowadzila pani doktor Łukaszyk-Wojciechowska,ma czasem dyzury w
          Jordanie.a ciecie robilo mi dwoch panow lekarzy-jeden chyba nazwisko Bobin,a
          drugi Banaszkiewicz czy jakos tam-bardzo mily i fajny lekarzsmile)
          pozdrawiamsmile)
          • monialisia Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 04.11.04, 08:02
            Gdzie przyjmuje dr Łukaszyk-Wojciechowska?
            Czy to prawda, że jest problem ze znieczuleniem w JORDANIE?
            • czajka30 Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 16.11.04, 12:10
              Hej, też z całego serca polecam ten szpital Nie mam zastrzeżeń do nikogo z
              personelu. Dr Wojciechowska przyjmuje w poradni rejonowej na Marnarskiej (
              blisko Wojska Polskiego) ale są długie kolejki, prywatny gabinet ma na
              Marysińskiej drugi czy trzeci dom od inflanckiej. Uważam , że to świetny
              lekarz, chodziłam do niej w ciąży, cięcie robił lekarz z Jordana dr
              Krzyżanowski- chyba- rewelacja- szybciej doszłam do siebie niż po pierwszym
              porodzie "siłami i drogami natury". Ja miałam umówione, że nawet jeżeli będę
              rodzić"dołem" to będę miała znieczulenie zewnątrzponowe- trzeba porozmawiać z
              lekarzem, płaci się wtedy chyba jakąś sumę szpitalowi. A szpital jeszcze raz z
              całego serca polecam- położne są fenomenalne. Mam porównanie z Matką Polką i
              Madurowiczem.
              Trzymaj się jak chcesz to postaram się zdobyć telefon do dr Wojciechowskiej.
            • karolina.carrera Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 16.11.04, 13:10
              ja po porodzie zaczęłam chodzić do dr. Wojciechowskiej, super lekarz, mam nr.
              tel.659 96 02
              Pozdrawiam
              Karolina
              • mw115 Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 16.11.04, 14:25
                Ja mialam problem ze znieczuleniem w Jordanie. Nie dostałam go po prostu bez
                ŻADNYCH przyczyn natury medycznej. Bylam wymordowana porodem, bo mialam bolesne
                skurcze, na dodatek połozna nacięła mnie nie na skurczu- bolało jak... Synek
                urodzil sie w zamartwicy, z niedotlenieniem, 3 p-kt apgar. Sam poród wspominam
                jako KOSZMAR. I z calego serca przestzregam przed lekarzem który był przy moim
                porodzie- dkotor Puto. Koszmarny lekarz. Niedelikatny, niemily i wogóle.
                • 1970agat Re: PRZYRODNICZA w Łodzi 17.11.04, 22:01
                  Z tego co wiem to w Jordanie kwestię znieczulenia na życzenie trzeba ustalić
                  wcześniej z lekarzem prowadzącym (tak było w 2001, kiedy urodził się mój
                  Misio) no i znieczulenie wtedy kosztowało (nie wim ile).
                  Ja miałam cc. Wszystko było OK - opieka w porządku tylko warunki sanitarne
                  kiepskie - na cały oddział 2 prysznice, i daleko od sali dla kobiet po cc.
                  Ja chodziłam do dr Wilińskiego i byłam zadowolona. Jeśli ktoś chce wiedzieć coś
                  więcej to słuźę na priva.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka