fenka 13.11.04, 16:47 Cześć, czy ktoś tam rodził niedawno lub jakiś czas temu? A może niedługo się ktś tam wybiera? Bede wdzięczna za wszelkie opinie i uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenka Re: Nowy Dwór Mazowiecki - SZPITAL? 16.11.04, 11:36 Naprawdę nikt nic nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
robszym Re: Nowy Dwór Mazowiecki - SZPITAL? 16.11.04, 12:21 Byłam tam w czwartek w odwiedzinach u ojca i siedzieliśmy na korytarzu, po którym snuły się przyszłe mamy(całkiem dorodne już ciężarówki). Sam szpital wygląda fatalnie, nie chciałabym tam rodzić. Niestety, nic więcej nie wiem poza tym, że są tarcia między lekarzami a ordyn, lub derektorem szpitala, wielu lekarzy się zwolniło... Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorcia5 Re: Nowy Dwór Mazowiecki - SZPITAL? 17.11.04, 00:45 Jeżeli masz możliwość wybierz szpital w Warszawie.Rodziłam tam 16lat temu,ale mam znajomą pielęgniarkę z tego szpitala,( która pracuje tam ponad 10 lat )wybrała szpital w Warszawie bo tam bała się rodzić.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: Nowy Dwór Mazowiecki - SZPITAL? 17.11.04, 18:06 nie rodziłam tam - ale znam oddział położniczy i personel, ponieważ w czasie pobytu u rodziców w NDM poroniłam ciążę...; oddział położniczy i nnoworodkowy - wyremontowany, czysty, no i lekarze OK.; nowodworskie koleżanki też nie narzekały, choć wiele zdecydowało się na W-wę Odpowiedz Link Zgłoś