Dodaj do ulubionych

gdzie na cc? - W-wa

22.11.04, 01:44
wszystko wskazuje na to, ze bede miala cc - pierwsza ciaza, a dzidzia ulozona
posladkowo. Zapewne przyjdzie mi wybrac szpital gdzie owo cc sie odbedzie.
Czy polecacie jakis szpital? Chcialabym by moj maz mogl byc przy cieciu, a
wiem ze w niektorych szpitalach jest to mozliwe..No ale w ogole chcialabym by
porzadni lekarze wykonywali owy zabieg smile Polecacie cos?
Magda
Obserwuj wątek
    • loca1 Re: gdzie na cc??? - W-wa - please 22.11.04, 23:42
      no dziewczyny...zadna z was nie miala cc? nic nie polecicie?
      Blagam smile bo u mnie to juz niedlugo smile a nie wiem gdzie sie kierowac...

Magda
      • martucha1 Re: gdzie na cc??? - W-wa - please 23.11.04, 09:00
        Ja miałam na Starynkiewicza ale tam nie może być obecny tatuś dlatego pewnie
        Cię nie zainteresuje ten szpital
        Marta
        • kmyczek Re: gdzie na cc??? - W-wa - please 23.11.04, 10:38
          na Żelaznej za dodatkowe 200 zl tatus moze byc przy Tobie.
          pozdrawiam
          • carolline1 Re: gdzie na cc??? - W-wa - please 23.11.04, 11:28
            w MSWiA na Woloskiej mozna rodzic z mezem, placi sie 100 pln(ale tyle samo jak
            przy naturalnym, bo to jest oplata za parod rodzinny), super sprawa miec cc z
            mezem,naprawde duzo razniej no i taki wazny moment-wazne by wtedy byc razem.
            powodzenia!!!!! aaaa.. no i na sali pooperacyjenej moze byc twoj maz! wiem,ze w
            niektorych szpitalach nawet jest tak,ze nie mozna wejsc na sale pooperacyjna i
            lezy sie samej przez okolo 24 godziny! a tu bylam z mezem caly porod i na sali
            pooperacyjej byl ze mna, moja mama tez tam mogla wejsc! a to jest wazne, bo
            zawsze moze ktos ci pomoc, cos podac, podrapac smile albo zrobic masaz nozek, w
            ktorych dosc szybko zchodzi znieczulenie! to tyle,paaa
            • kretka27 Re: gdzie na cc??? - W-wa - please 24.11.04, 16:19
              tez polecam Wołoską
    • malwina18 Re: gdzie na cc? - W-wa 14.12.04, 16:03
      Polecam Damiana (tatuś może byc obecny i szystko jest super) jedyny minus to
      koszt, choć jak zliczyć "do kupy" wszystkie opłaty np. na Żelaznej to nie wiem
      czy tak dużo drożej to wychodzi.
      • lolalilu Re: gdzie na cc? - W-wa 14.12.04, 21:07
        za cięcie cesarskie ze wskazań medycznych nic się na Żelaznej nie płaci - tylko
        dopaca sie 200zł za obecność męża smile Więc nawet jeśli się wynajmie luksusowy
        pokój z indywidualną opieką (350zł za dobę) to i tak wychodzi duuużo taniej niż
        w Damianie.
    • lolalilu Re: gdzie na cc? - W-wa 14.12.04, 21:03
      To może Żelazna. Jeśli masz wskazania do CC, zabieg będzie darmowy - jedyne za
      co zapłacisz to za obecność męża (200zł) - a warunki cięcia i później opieki...
      musisz pooglądać na stronie szpitala (www.zofia.it.pl) i poczytać tu na forum.
      • anyaa77 Re: gdzie na cc? - W-wa 29.12.04, 16:52
        Ja miałam cesarkę w Bielańskim tuz przed zamknięciem i byłam wręcz wzruszona
        serdeczna opieką całego personelu medycznego. Mój mąż był przy mnie jak zaczął
        sie poród, jak nie przewieźli na salę operacyjna nawet nie zauważył, więc
        biedak stał sie i denerwował kiedy mnie wreszcie na salę zabiora i co się
        dzieje a tu mu dzidziusia wręczyli na ręce. Biedak aż sie popłakał ze
        wzruszenia. Ciał mnie zastępca ordynatora porodówki,załozył elegancki szew,
        który szybko i ładnie sie zagoił. Opieka pooperacyjna (24 h) tez była
        doskonała. Obecności tatusia przy poprodzie raczej sie nie praktykuje, ale
        słyszałam o kilku przypadka, że ktos sie uparł i był. Być może po otwarciu
        położnictwa będzie to możliwe, bo ponoć szykuja sie duuuże zmiany. (oby tylko
        cen nie podnieśli-były naprawde konkurencyjne). Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka